ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 18 Αυγούστου

Σκορπιός

Γενικά: Αν κάτι είναι καλό μάλλον θα σας φαίνεται σαν ουτοπία. Αν κάτι είναι κακό θα σας φαίνεται σαν το τέλος του κόσμου. Δεν υπάρχει μέση λύση. Είναι ημέρα για συναισθηματικά άκρα. Αισθάνεστε ότι τα θέλετε όλα ή τίποτα. Είναι μια κρίσιμη στιγμή για εσάς. Καλύτερα να δουλέψετε με την ενέργεια που υπάρχει παρά εναντίον της. Χρησιμοποιήστε τα συναισθήματά σας υπέρ σας.

Οικονομικά και καριέρα: Επειδή κάτι είναι νέο και διαφορετικό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το φοβάστε. Αυτό το άτομο ή η σκέψη δεν ήταν στο μυαλό σας από την αρχή και ίσως να τον/την έχετε απορρίψει. Ξανασκεφτείτε την θέση σας.

Τοξότης

Γενικά: Απομακρυνθείτε από τα προβλήματα αντί να μπαίνετε μέσα τους. Μπορεί να μην είστε σε θέσει να δείτε τις παγίδες οπότε σκεφθείτε να πάρετε άλλο δρόμο. Μην χάνετε χρόνο πέφτοντας σε παγίδες που μπορείτε να αποφύγετε. Μπορεί να είναι δύσκολο να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας γιατί ο συνήθης τρόπος σας είναι να τα απομακρύνετε. Αγνοήστε τα και λειτουργήστε εγκεφαλικά. Αυτή η συμπεριφορά δεν θα σας βοηθήσει σήμερα.

Οικονομικά και καριέρα: Η ευκαιρία σας περιμένει. Είστε σε καλό σημείο με τους γύρω σας. Οι άλλοι σας αναζητούν για συμβουλές και καθοδήγηση. Έχετε πολύ δύναμη στα χέρια σας. Χρησιμοποιήστε αυτή την δύναμη σωστά και μην την κακομεταχειρίζεστε.

Αιγόκερως

Γενικά: Είναι μια υπέροχη ημέρα που θα σας βοηθήσει να μπείτε στην ουσία των πραγμάτων. Μην χάνετε χρόνο σε επιφανειακές συζητήσεις και καταστάσεις. Η ενέργειά σας είναι πολύτιμη για να την ξοδεύετε σε αυτούς που δεν βλέπουν το πιο βαθύ νόημα. Ο διαλογισμός και οι έντονες συζητήσεις είναι στο πρόγραμμα σήμερα. Αγκαλιάστε τον αισθησιασμό σας και την ευαισθησία σας.

Οικονομικά και καριέρα: Αναλάβετε την ευθύνη για τις πράξεις σας αντί να προσπαθείτε να τις ρίξετε αλλού. Τώρα είναι καιρός να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που υπάρχουν μπροστά σας. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και μην χάνεστε στο παρασκήνιο λόγω φόβου. Να έχετε αυτοπεποίθηση.

Υδροχόος

Γενικά:Υπάρχει μια μεγάλη ένταση σήμερα που ίσως σας κουράσει. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να πείτε την γνώμη σας. Η αυτοπεποίθησή σας μπορεί να μην είναι πολύ καλή και ίσως αισθάνεστε ότι οι άλλοι ψάχνουν να βρουν τα ελαττώματά σας. Να θυμάστε ότι εσείς ζείτε την ζωή σας και όχι κάποιος άλλος. Εσείς βάζετε τους κανόνες σας.

Οικονομικά και καριέρα: Κάποιος απρόσμενος θα εμφανιστεί στην δουλειά σας και θα θέλει την βοήθειά σας. Δεν είναι απαραίτητο για εσάς να τα αφήσετε όλα για αυτό το άτομο αλλά θα πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια να τον/την βοηθήσετε. Δουλέψτε μαζί και θα έχετε επιτυχία.

Ιχθύες

Γενικά: Είναι μια υπέροχη, τρυφερή ημέρα για εσάς. Οι γύρω σας απολαμβάνουν τα εσωτερικά και εξωτερικά χαρίσματά σας. Τα συναισθήματα είναι έντονα αλλά η προσγειωμένη σας οπτική σας βοηθά να δείτε την κατάσταση. Περάστε χρόνο μαγειρεύοντας για όσους αγαπάτε. Αν δεν θέλετε τότε βγείτε όλοι μαζί έξω για φαγητό.

Οικονομικά και καριέρα: Οι άλλοι θα προσπαθήσουν να σας πείσουν ότι μια νέα ιδέα είναι η καλύτερη. Ίσως μια νέα συσκευή που τώρα κυκλοφόρησε και σκέπτεστε να αγοράσετε.Φυσικά και θα το σκέπτεστε. Να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact