ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Παρασκευής 29 Οκτωβρίου

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, μέρα με πάρα πολλές υποχρεώσεις και αρκετό άγχος είναι η σημερινή για εσένα. Ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια θέματα προβληματικά, που έχουν σχέση με την οικογένεια. Θα έχεις πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις. Κατάλληλη στιγμή για να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη αυτήν την περίοδο προσπάθησε να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά και μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Μπορείς εύκολα να βάλεις σε εφαρμογή αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Φρόντισε μόνο να ξεμπερδεύεις με ενδεχόμενα οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε πρέπει να είσαι προσηλωμένος στους στόχους σου και να μην ξεφεύγεις από τις ιδέες σου, όσο κι αν τρίτα άτομα θα προσπαθήσουν να σου αλλάξουν γνώμη. Από τη στιγμή που γνωρίζεις τι είναι αυτό που θες, μπορείς εύκολα να το διεκδικήσεις. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, θα εισβάλλει ένα άτομο που μπορεί να ταράξει τις μεταξύ σας ισορροπίες.

Υδροχόος
Σήμερα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και να είσαι απόλυτα βέβαιος για τις κινήσεις σου. Θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν τόσο, ώστε θα απαλλαγείς από το άγχος που έχεις.

Ιχθείς
Σήμερα αγαπητέ Ιχθύ θα δημιουργούνται λάθη από τρίτα πρόσωπα και μάλιστα από εκεί που δεν τα περιμένεις και καλό θα είναι να είσαι σε συνεχή εγρήγορση, για να αποφύγεις τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν. Το μυαλό σου θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση και να μην εμμένεις στις λεπτομέρειες των θεμάτων.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact