ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που είναι πιο Hot και αυτά που είναι τα πιο ξενέρωτα!

9. Παρθένος Είναι ιδιαίτερα σεξουαλικοί αν και το όνομά τους άλλο προδίδει!Είναι ντροπαλοί αν όμως κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους τότε ένας παρθένος είναι έτοιμος να φτάσει στα άκρα.Θεωρούν την απιστία ότι δεν συνδυάζεται με την αγάπη γι” αυτό δύσκολα θα σας την κάνουν. Σε θέματα του σεξ είναι αρκετά απρόβλεπτοι, εξαρτάται από την ερωτική παρτενέρ που έχουν δίπλα τους.

Η Παρθένος είναι ντροπαλή, μοιάζει πουριτανή, δείχνει να θεωρεί το σεξ αναγκαίο κακό. Αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα όμως, είναι ότι τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες Παρθένοι, θεωρούν το σεξ υψηλή τεχνική. Είναι η ποιότητα που τους ανεβάζει. Ας μην ξεχνάμε ότι την Παρθένο κυβερνάει ο Ερμής που τους δίνει περιπετειώδη φύση και ανυπομονούν να πραγματοποιήσουν τις φαντασιώσεις τους. Μην περιμένεις ένας Παρθένος να σου προτείνει, όμως είναι σκληρός δουλευτής και ανοιχτός στις προτάσεις Τι κι αν ντρέπεται να ζητήσει; Από τη στιγμή που θα ξεπεράσει τα ταμπού ο Παρθένος, γίνεται αριστοτέχνης στο είδος, αφού θέλει να τελειοποιήσει τη μαεστρία του. Στη γυναίκα Παρθένο αρέσει ο αυνανισμός και λίγο το παιχνίδι της τιμωρίας. Η μυστική ζωή του άντρα Παρθένου, είναι η φανατική συλλογή του πορνογραφικού υλικού. Ερωτική περιοχή τους είναι τα οπίσθια.

Τι πρέπει να γνωρίζεις: Θέλει παντού να υπάρχει τάξη. Ακόμα και στο σεξ.

10. Αιγόκερως Αν και είναι ντροπαλός εξωτερικά, εσωτερικά θα σας εντυπωσιάσει από το πόσο φλογοβόλος είναι! Η αφή είναι ένα από τα στοιχεία που παίζουν σημαντικό ρόλο στον Αιγόκερω. Είναι επίμονος και πιστός σύντροφος.

Όχι ότι δεν κάνουν σεξ, αλλά οτιδήποτε άλλο τους είναι πιο σημαντικό. Ο Αιγόκερως χρειάζεται να είναι σε μια σοβαρή σχέση για να χαλαρώσει. Χρειάζεται ο παρτενέρ του να τον καταλαβαίνει αφού ο λόγος που κάνει σεξ δεν είναι πάντα σαφής. Η ιδέα του περιστασιακού σεξ τρομοκρατεί τον Αιγόκερω. Δεν χρειάζεται προκαταρκτικά παιχνίδια και δεν του αρέσει η εξωτική ποικιλία. Από τη στιγμή που θα το κάνει με το πάσο του και θα το απολαύσει, ο ένας οργασμός ακολουθεί τον άλλο. Έχουν αντοχή μαραθωνοδρόμου. Με το σωστό παρτενέρ έχουν μια θαυμάσια αίσθηση χιούμορ που τους κάνει να εξερευνούν τις νέες στάσεις με το βιβλίο του σεξ στο ένα τους χέρι, και ένα τεράστιο χαμόγελο. Η γυναίκα Αιγόκερως γρατζουνάει και ουρλιάζει. Ο άντρας Αιγόκερως θα σε κρατήσει έτσι μέχρι να αρχίσεις να ουρλιάζεις εσύ.

Τι πρέπει να γνωρίζεις: Το καλύτερο σεξ θα το απολαύσεις μαζί του όταν πάρει προαγωγή στη δουλειά του και το τέλειο όταν κερδίσει το τζόκερ. 11. Τοξότης Ποτέ δεν θα βαρεθείς το σεξ με ένα τοξότη! Θέλει να χαίρεται το σεξ και δεν θα το μετατρέψει σε μία βαρετή διαδικασία ποτέ. Είναι ζώδιο της φωτιάς που είναι πάντα έτοιμο για όλα! Του αρέσει ο κίνδυνος. Φρόντισε να δείχνεις κατανόηση σε ότι και αν λέει και το αποτέλεσμα θα φανεί πολύ γρήγορα!

Τους αρέσει το σεξ έξω, αντίσκηνο, κάμπινγκ ή παραλία, οτιδήποτε δεν περικλείεται από τοίχους. Δεν ενθουσιάζονται ιδιαίτερα με τα προκαταρτικά παιχνίδια, όμως λατρεύουν το γρήγορο, έντονο, φλογερό σεξ. Είναι μάστορες στο μασάζ και μπορούν να κάνουν περίεργα και εκρηκτικά πράγματα με τη γλώσσα και τα χείλη τους. Είναι ανοιχτόμυαλοι και ακραίοι, τόσο οι άντρες Τοξότες όσο και οι Γυναίκες, θα έχουν διεστραμμένες εμπειρίες τουλάχιστον μια ή δυο φορές στη ζωή τους. Όχι απαραίτητα ότι θα τις απολαύσουν κιόλας, αλλά η εμπειρία είναι που μετράει. Είναι τα άτομα που θα ξεσηκώσουν τη γειτονιά με τις φωνές και τα βογκητά τους και ούτε που θα το καταλάβουν. Είναι επίσης άτομα που θα νοικιάσουν σκληρό πορνό. Ο άντρας Τοξότης εκσπερματώνει γρήγορα, αλλά ακόμα πιο σύντομα θα δοκιμάσει μια καινούρια στάση. Στη γυναίκα Τοξότη αρέσει να χαϊδολογάει τον σύντροφό της σε σημείο που θα χάσει κάθε έλεγχο.

Τι πρέπει να γνωρίζεις: Μην ξενερώσεις αν σε φωνάξει με λάθος όνομα κατά τη διάρκεια της πράξης.

12. Ζυγός Ξέρουν να δημιουργούν ερωτική ατμόσφαιρα και αισθησιασμό και γενικά θεωρούν τον εαυτό τους ειδικό σε αυτά τα θέματα. Ξέρουν ακριβώς πως πρέπει να φερθούν σε μία γυναίκα για να την κατακτήσουν. Χαρακτηρίζονται από πρωτοτυπία και συχνά γίνονται επιθετική στο σεξ. Είναι σέξι και τους αρέσει αρκετά συχνά να τους θυμίζουμε!!

Δράμα είναι η λέξη κλειδί τους. Συχνά μπερδεύουν το σεξ με την αγάπη. Για τους Ζυγούς μετράει η ποιότητα περισσότερο από την ποσότητα και ίσως να μην κάνουν σεξ τόσο συχνά όσο τα άλλα ζώδια. Είναι έντονα ερωτικοί και η ομιλία κατά την ερωτική πράξη τους είναι συχνά απαραίτητη. Για να ανάψεις έναν Ζυγό πρέπει να τον περιβάλλεις με όμορφα λόγια, αναμμένα κεριά και πολυτελές περιβάλλον. Έχουν ιδιαίτερη προτίμηση στο σεξ που δεν απαιτεί μεγάλη σωματική προσπάθεια. Η γυναίκα Ζυγός είναι έντονα θηλυκή και ενστικτώδης επιδειξίας. Το ξελόγιασμα θεωρεί ότι είναι τέχνη και όχι παρενόχληση. Έχει ασυνήθιστο έλεγχο στους κολπικούς μυς και της αρέσει οποιαδήποτε θέση στην οποία τα οπίσθιά της είναι εκτεθειμένα. Οι άντρες Ζυγοί σίγουρα έχουν μια διεστραμμένη πλευρά, και είναι συχνά ηδονοβλεψίες.

Τι πρέπει να γνωρίζεις: Όταν φτάσετε στο κρεβάτι θα περάσεις καλά. Οπλίσου με υπομονή μέχρι την πολυπόθητη στιγμή.

Πηγή: govastileto.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact