ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ύποπτος» για βιασμό ο Κιλιάν Εμπαπέ!

Δημοσιεύματα στη Σουηδία αναφέρουν πως η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για υπόθεση βιασμού, στην οποία κατηγορείται ο Κιλιάν Εμπαπέ!

Η Aftonbladet αναφέρει πως βρέθηκε στη Στοκχόλμη (δεν κληθηκε στο ματς της Γαλλίας με το Βέλγιο) και αφού δείπνησε σε εστιατόριο, βγήκε σε νυχτερινό κλαμπ και στη συνέχεια επέστρεψε στο ξενοδοχείο, μέσα σε ένα μαύρο βαν, την περασμένη Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η αστυνομία όχι μόνο επιβεβαιώνει την καταγγελία σε βάρος του Γάλλου ποδοσφαιριστή, αλλά υπάρχουν και «λογικές υποψίες» για την καταγγελία σε βάρος του.

Ο ίδιος, μέσω των εκπροσώπων του, όχι μόνο διαψεύδει, αλλά απειλεί με μηνύσεις.

«Μια νέα συκοφαντική φήμη αρχίζει να πυροδοτεί το διαδίκτυο από το σουηδικό Μέσο Ενημέρωσης Aftonbladet. Αυτές οι κατηγορίες είναι εντελώς ψευδείς και ανεύθυνες και η διάδοσή τους είναι απαράδεκτη.

Για να τερματιστεί αυτή η μεθοδική καταστροφή της εικόνας του Κιλιάν Μπαπέ θα ληφθούν όλες οι απαραίτητες νομικές ενέργειες για την αποκατάσταση της αλήθειας και την καταδίωξη οποιουδήποτε προσώπου ή Μέσων Ενημέρωσης που εμπλέκεται στην ηθική παρενόχληση και συκοφαντική μεταχείριση του ποδοσφαιριστή ο οποίος ενοχλείται επανειλημμένα από τέτοια φαινόμενα» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με άλλο σουηδικό δημοσίευμα, της εφημερίδας «Expressen», η υπόθεση που άνοιξε από την Δευτέρα και έκανε λόγο για φερόμενο βιασμό που διαπράχθηκε στο ξενοδοχείο όπου διέμεινε ο Γάλλος στις 10 Οκτωβρίου, «αφορά τον ίδιο».

Ο Εμπαπέ αναμένεται να κληθεί σε ακρόαση, ωστόσο είναι άγνωστο αν θα επιστρέψει για να ξεκαθαρίσει την υπόθεση. O Γάλλος σταρ ανάρτησε ποστάρισμα κάνοντας λόγο για fake news, ωστόσο η L’ Equipe πήρε την επιβεβαίωση της εισαγγελίας στη Σουηδία πως όντως γίνεται έρευνα για πιθανό βιασμό (δεν αναφέρει το όνομα του ποδοσφαιριστή ωστόσο), κάνοντας την είδηση πρώτο θέμα…

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact