ΚΟΣΜΟΣ

«Βούλιαξε» το κέντρο του Φορτ Μάγιερς

Σχεδόν 2,8 εκατομμύρια σπίτια και επιχειρήσεις σε όλη τη Φλόριντα έμειναν χωρίς ρεύμα νωρίς την Πέμπτη, καθώς ο τυφώνας Μίλτον σαρώνει την πολιτεία, σύμφωνα με το PowerOutage.us.

Το κέντρο της πόλης Fort Myers βρίσκεται υπό πλημμύρες εξαιτίας της ισχυρής καταιγίδας που προκλήθηκε από τον τυφώνα Milton.

Οι πλημμύρες έχουν προκαλέσει σοβαρές ζημιές στα κτίρια και τις υποδομές της περιοχής, με πολλούς κατοίκους να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους για λόγους ασφαλείας. Οι τοπικές αρχές έχουν ξεκινήσει εκκεντροποιήσεις και έχουν εκδώσει προειδοποιήσεις για τον κίνδυνο πλημμυρών και κατολισθήσεων.

Οι προσπάθειες αντιμετώπισης των συνεπειών της καταιγίδας βρίσκονται σε εξέλιξη, με την ελπίδα ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί σύντομα για τους κατοίκους της περιοχής.

LIVE ΕΙΚΟΝΑ:

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact