ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία στη Νέα Υόρκη: Συντριβή ελικοπτέρου στον Χάντσον

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της συντριβής ελικοπτέρου στον ποταμό Χάντσον, δίπλα στη West Side Highway στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με την αστυνομία, στο σημείο έσπευσαν άμεσα θαλάσσιες ομάδες διάσωσης, ενώ οι πρώτες εικόνες από το σημείο δείχνουν τα σκέλη προσγείωσης του ελικοπτέρου να προεξέχουν από το νερό, περιτριγυρισμένα από σωστικά σκάφη.

Δυστυχώς, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον τρεις νεκρούς, ενώ ανάμεσα στους επιβάτες φέρεται να βρισκόταν και ένα παιδί 10 ετών.

Το τραγικό περιστατικό ξυπνά μνήμες από παλιότερα δυστυχήματα στον ίδιο ποταμό. Τον Αύγουστο του 2009, ένα ελικόπτερο είχε συγκρουστεί με αεροπλάνο αναψυχής, οδηγώντας στον θάνατο πέντε Ιταλούς τουρίστες, δύο εκ των οποίων ήταν έφηβοι.

Ο ποταμός Χάντσον αποτελεί μία από τις πιο πολυσύχναστες θαλάσσιες οδούς της Νέας Υόρκης και έχει υπάρξει σκηνικό τόσο τραγωδιών όσο και θαυμάτων. Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό του 2009, γνωστό ως «Θαύμα στον Χάντσον», όταν πιλότος της US Airways κατάφερε να προσγειώσει με ασφάλεια ένα αεροπλάνο μέσα στο ποτάμι, σώζοντας και τους 155 επιβαίνοντες.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact