ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Τότσικας: Αποκαλύπτει τι έχει συμβεί με τον Γεωργίου και πόσο επηρέασε αυτό το μέλλον του Μπρούσκο

Ο Αποστόλης Τότσικας ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με τη φημολογούμενη κόντρα του με τον Ανδρέα Γεωργίου και αν αυτή έχει επηρέασει το μέλλον του «Μπρούσκο».

Το «Μπρούσκο» είναι η πιο πετυχημένη καθημερινή σειρά που γεννήθηκε στα χρόνια της κρίσης. Ένιωσες ποτέ ότι κινδυνεύεις να εγκλωβιστείς στον ρόλο του «Σήφη»;

Πάντα νιώθεις εγκλωβισμένος όταν είσαι ηθοποιός, ασχέτως αν κάνεις θεάτρο ή τηλεόραση. Νιώθεις έτσι επειδή είναι τέτοια η φύση του ηθοποιού που θέλει να κάνει συνέχεια νέα πράγματα. Νομίζω όμως ότι ο τρόπος που αντιμετώπισα το «Μπρούσκο» δεν με έκαψε καλλιτεχνικά. Ήμουν ήδη 13 χρόνια στο χώρο και όταν μου ήρθε η πρόταση μπόρεσα να την διαχειριστώ όπως έπρεπε.

Τότσικας: Αποκαλύπτει τι έχει συμβεί με τον Γεωργίου και πόσο επηρέασε αυτό το μέλλον του Μπρούσκο - Εικόνα1

 

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησαν πάλι φήμες που μιλούσαν για εχθρικό κλίμα ανάμεσα σε σένα και τον δημιουργό του «Μπρούσκο» Ανδρέα Γεωργίου. Τι απαντάς σε όλα αυτά;

Δεν ασχολούμαι με αυτά, γιατί δεν είναι η δουλειά μου κιόλας. Το μόνο που με νοιάζει, και δεν ξέρω πως θα σου ακουστεί, είναι να υπηρετώ την Τέχνη μου. Ο καθένας πια βγάζει από την μύγα ξύγκι. Το βαριέμαι το κίτρινο του πράγματος και είναι κάτι που με αποσυντονίζει από την δουλειά μου.

Τότσικας: Αποκαλύπτει τι έχει συμβεί με τον Γεωργίου και πόσο επηρέασε αυτό το μέλλον του Μπρούσκο - Εικόνα2 Στο εξωτερικό τι νέο ετοιμάζεις; Αυτή την στιγμή συνεργάζομαι στο εξωτερικό με τον Αντώνη Τουμανίδη, έναν εκπληκτικό άνθρωπο και καλλιτέχνη που έχει κάνει consulting writing στην σειρά θρίλερ «Saw». Έχει γράψει το best seller βιβλίο «Εφιάλτες και Παραμύθια», το οποίο παρουσιάζει γνωστές σε όλους μας ιστορίες αλλά στην πιο σκοτεινή και μακάβρια εκδοχή τους. Για μια από αυτές τις ιστορίες, με τίτλο «Η αληθινή ιστορία του Πινόκιο», έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον η «Pandemonium Productions» μια τεράστια εταιρία παραγωγής του εξωτερικού. Έχουμε ξεκινήσει το project κι εγώ είμαι ο πρωταγωνιστής. Επίσης, ετοιμάζουμε ένα ακόμη θρίλερ που θα λέγεται «The Room» και είναι βασισμένο σε μια δική μου ιδέα. Είμαι πολύ χαρούμενος και αισιόδοξος για το μέλλον.

Πηγή: Αγορά
Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact