ΕΛΛΑΔΑ

Τον γνώρισε στο Facebook και προσπάθησε να τη βιάσει με φίλους του

Θύμα βιασμού κινδύνεψε να πέσει μια 23χρονη από κάποιον που γνώρισε μέσω Facebook, καθώς ο ίδιος και δυο φίλοι του την «απήγαγαν» και προσπάθησαν να την ξεμοναχιάσουν, για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές ορμές τους.

Όπως περιέγραψε στους αστυνομικούς του Α.Τ. Σαλαμίνας χθες, Κυριακή 23/6, η -τυχερή μέσα στην ατυχία της- κοπέλα, η περιπέτεια της ξεκίνησε ενώ βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού όπου διαμένει στον Πειραιά, μαζί με την πεθερά της και τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της. Ο νεαρός άνδρας, με τον οποίο είχε διαδικτυακή επικοινωνία από τον περασμένο Μάιο, την προσέγγισε μαζί με τους φίλους του και, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, την οδήγησαν με τη βία σε ένα παρκαρισμένο Peugeot με φιμέ τζάμια.

Με το αυτοκίνητό τους την μετέφεραν σε παραλία της περιοχής Βασιλικών στη Σαλαμίνα, όπου την έβγαλαν από το αμάξι και την έριξαν στο έδαφος. Τότε, ο τύπος που είχε γνωρίσει μέσω Facebook, της όρμησε και αφού τη γρονθοκόπησε και την κλώτσησε με μίσος, έπεσε πάνω της και αποπειράθηκε να την βιάσει. Ευτυχώς για την 23χρονη, ο επίδοξος βιαστής και οι φίλοι του έγιναν αντιληπτοί από περίοικο, οπότε μπήκαν στο αυτοκίνητο και την «κοπάνησαν».

Όπως ανέφερε, επίσης, η κοπέλα, κατά τη διάρκεια του συμβάντος ένας εκ των δραστών της αφαίρεσε ένα τσαντάκι, το οποίο περιείχε 400 ευρώ, το κινητό της τηλέφωνο, ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια και ένα χρυσό μενταγιόν. Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact