Μόλις λοιπόν έχει σταθεροποιηθεί καλά, βγάλε τη φόρμα από το ψυγείο και ξεκίνα να απλώνεις τις γκοφρέτες σου, ώστε να καλύψεις όλη την επιφάνεια, αφήνοντας όμως ένα κενό σε όλες τις πλευρές, για να μπορέσουν να καλυφθούν με σοκολάτα. Κάνε τουλάχιστον 2 στρώσεις με τις γκοφρέτες, για να νιώθεις περισσότερο και την βανίλια όταν δαγκώνεις.
Τέλος, τι μας έχει μείνει; Μα φυσικά να λιώσουμε και τα υπόλοιπα 2/3 από τις σοκολάτες, με τον ίδιο τρόπο που επιλέξαμε και στην αρχή και στην συνέχεια να ρίξουμε την λιωμένη σοκολάτα πάνω από τις γκοφρέτες.
Πηγή: ediva.gr
Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα
Σελίδες 1 2