ΕΛΛΑΔΑ

Τέως αναπληρωτής πρύτανης του ΑΠΘ: Ζητάω συγγνώμη για το «να ρίχνουμε και καμιά σφαλιάρα»

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις τους περί «φασιστοποίησης» και «να ρίχνουμε και καμιά σφαλιάρα», οι οποίες τον οδήγησαν στην παραίτηση από τη θέση του αναπληρωτή πρύτανη του ΑΠΘ, ο Γιάννης Τζιφόπουλος ζήτησε συγνώμη. 

Μάλιστα τόνισε πως χρησιμοποίησε τις φράσεις μεταφορικά και ότι δεν ασπάζεται «επ’ ουδενί απολυταρχικές τάσεις και απόψεις». «Λυπούμαι πολύ για τις ατυχείς εκφράσεις “φασιστοποίηση”, “να ρίχνουμε και καμιά σφαλιάρα” που χρησιμοποίησα μεταφορικά. Η έκφραση αυτή, που απομονώθηκε από τα συμφραζόμενα, αφορούσε τη χωρίς εξαιρέσεις τήρηση των νόμων» τονίζει σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Τζιφόπουλος, αναφερόμενος σε όσα είπε σε εκπομπή του Dion TV, τον περασμένο Ιούλιο.

Ο τέως αναπληρωτής πρύτανης του ΑΠΘ δηλώνει πως δεν ασπάζεται «επ’ ουδενί απολυταρχικές τάσεις και απόψεις» και δεν υποστηρίζει «την υιοθέτηση συμπεριφορών καταστολής». Ζητά, δε, «συγγνώμη για το ατυχές αυτό περιστατικό».

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact