ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Τελικός Eurovision 2017 LIVE: Όλες οι εμφανίσεις, βαθμολογίες, παρασκήνια

Η καρδιά της Eurovision χτυπά στο Κίεβο της Ουκρανίας. Στις 10 ακριβώς ξεκινά ο μεγάλος τελικός. Στην 15η θέση η Demy θα εκπροσωπίσει την Ελλάδα.

Οι θαυμαστές της διοργάνωσης μπορούν να “συναντηθούν” Live με εκατομμύρια τηλεθεατές από όλο τον κόσμο αφού συντονιστούν από οποιαδήποτε συσκευή, για να παρακολουθήσουν τις χώρες να διαγωνίζονται σε αυτήν τη φαντασμαγορική μουσική εκδήλωση. Μετά το Live οι ερμηνείες των καλλιτεχνών θα είναι διαθέσιμες στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube, ώστε να μπορέσετε να ξαναζήσετε όλες τις συναρπαστικές στιγμές και να δείτε ό,τι χάσατε.

Μπορείτε επίσης να βρείτε ακόμα περισσότερο περιεχόμενο για τη Eurovision 2017  που υπάρχει ήδη στο κανάλι: αποκλειστικά βίντεο, παρουσιάσεις των συμμετεχόντων, πρόβες, τις ερμηνείες του ημιτελικού, τα παρασκήνια και άλλα.

Στο σχολιασμό και στην παρουσίαση του Τελικού θα είναι η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης, ενώ ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, που έχει συμμετάσχει τρεις χρονιές στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, θα ανακοινώσει τη βαθμολογία που θα δώσει η Ελλάδα.

H ΕΡΤ θα μεταδώσει τον Τελικό στην τηλεοπτική της συχνότητα, ενώ ο τελικός του Διαγωνισμού θα μεταδοθεί και ραδιοφωνικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας, καθώς και διαδικτυακά από την υπηρεσία WebTV.

Κριτική επιτροπή και ψηφοφορία

Τη φετινή επιτροπή (πέντε τακτικά μέλη και ένα αναπληρωματικό) απαρτίζουν οι: Βίκη Γεροθόδωρου (στιχουργός), Ξένια Γκάλη (συνθέτης – παραγωγός), Άκης Αναστασιάδης (μουσικός παραγωγός), Δημήτρης Ουγγαρέζος (ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής),  Άρις Πετράκης (ερμηνευτής), Ζωή Καραπάτη (ραδιοφωνικός παραγωγός – δημοσιογράφος).

Η επιτροπή θα παρακολουθήσει τις δύο γενικές πρόβες του πρώτου Ημιτελικού και του Τελικού, προκειμένου να βαθμολογήσει τα τραγούδια με κριτήρια όπως τη φωνητική ικανότητα των ερμηνευτών, την ερμηνεία των τραγουδιών επί σκηνής, την αρτιότητα και πρωτοτυπία των συνθέσεων, και το συνολικό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα για κάθε τραγούδι.

Οι Έλληνες φίλοι του Διαγωνισμού Τραγουδίου Eurovision έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν όποιο τραγούδι επιθυμούν, εκτός από τη συμμετοχή της χώρας μας.

Δείτε χαρακτηριστικά tweet

With just 60 minutes to go, a special message from @jonolasand! #ESC2017 pic.twitter.com/5Yg0kcPsEk

— Eurovision (@Eurovision) 13 Μαΐου 2017

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact