ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Πέμπτης 30 Ιανουαρίου

Σκορπιός
Η ενέργεια που θα αισθάνεσαι σήμερα, με τις θετικές επιρροές που θα δεχτείς απο τη σημερινή όψη θα σε κάνει υπερδραστήριο και με κάθε σου κίνηση θα προσπαθείς να δώσεις τη λύση σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Πρόσεξε να μην οδηγηθείς σε παρορμητικές αποφάσεις και κυρίως να μη βρεθείς σε αντιπαράθεση με τους δικούς σου ανθρώπους.

Τοξότης
Σήμερα απαιτείται απόλυτη προσοχή σε αυτά που λες, γιατί η πολλή ειλικρίνειά σου μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα, με άτομα που δε θα ήθελες να παρεξηγηθείς μαζί τους, αγαπητέ Τοξότη. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερη διπλωματία. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και ο δυναμισμός σου στα ύψη. Εκμεταλλεύσου το!

Αιγόκερως
Σήμερα η σκέψη σου θα είναι καθαρή και θα δεις πολλές καταστάσεις ρεαλιστικά, πράγμα που θα σε βοηθήσει σημαντικά να τις αντιμετωπίσεις κιόλας αγαπητέ Αιγόκερε. Σταμάτα να καταπιέζεσαι και πρόσεξε να μην λες μερικές φορές πράγματα που δεν τα πιστεύεις. Δρομολόγησε λύσεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν. Αν κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, πρόσεξε μην οδηγηθείς σε αντιπαραθέσεις.

Υδροχόος
Η Τετάρτη θα είναι κουραστική και ταυτόχρονα αγχωτική για εσένα φίλε Υδροχόε, καθώς πολλά θα είναι τα ζητήματα εκείνα που θα βγουν στην επιφάνεια και θα ζητήσουν την επίλυση τους. Σκέψου γρήγορα, δράσε ανάλογα και αν χρειαστεί δούλεψε και περισσότερο για να τα φέρεις εις πέρας.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή μέρα είναι μία μέρα που ευνοεί τα σχέδιά σου και σου δίνει τη δυνατότητα με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα να διεκδικήσεις όσα θέλεις. Μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να περάσει χωρίς να την εκμεταλλευτείς και αυτό συμπεριλαμβάνει και τις επαφές σου με κάποιους ανθρώπους.

Πηγή: Myastro.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact