Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με αυτά τα υπέροχα τρουφάκια με γέμιση καρύδα.
Η συνταγή είναι απλή.
Συστατικά:
170 γραμάρια συμπυκνωμένο γάλα
200 γραμμάρια τριμμένη καρύδα + 50 γραμμάρια για επικάλυψη
100γραμμάρια μάυρη σοκολάτα
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το γάλα μαζί με τη καρύδα και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μια σφιχτή ζύμη. Ύστερα φτιάχνουμε μπαλάκια από καρύδα. Λιώνουμε στο φούρνο μικροκυμμάτων τη σοσκολάτα. Παίρνουμε τα μπαλάκια και τα βουτάμε στη σοκολάτα και πασπαλίζουμε με καρύδα. Και είναι έτοιμα για απόλαυση.