ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Survivor: Πώς η Παπαδοπούλου «κατέστρεψε» τους – ανεκδιήγητους χθες – Διάσημους

Τραγικός ήταν και ο Χούτος στον πιο κρίσιμο αγώνα (3 ήττες, μηδέν νίκες). Πιθανόν δε να του κοστίσει η κακή του επίδοση ακόμη και την παρουσία του στο παιχνίδι, εάν τελικά είναι εκείνος που θα αποχωρήσει αύριο από το Survivor – αφού στη θέση να χάσουν παίκτη βρέθηκαν οι Διάσημοι λόγω της χθεσινής ήττας.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής πρόσφερε και αυτή τη φορά άφθονο γέλιο και πολλές απορίες. Όλοι αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν να έκανε καριέρα επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κάποιος με τόσο κακή ισορροπία ή με προβληματική ταχύτητα, σε βαθμό που να τον περνάει ο Ορέστης ή Κώστας Αναγνωστόπουλος. Βέβαια από τη στιγμή που είχε παζλ το παιχνίδι, ο Χούτος έπρεπε να δηλώσει… τραυματίας έτσι κι αλλιώς. Ο Λάμπρος είναι αδύνατον να λύσει οτιδήποτε μοιάζει με παζλ – και δίχρονα παιδιά τον βάζουν κάτω -, αλλά δεν φταίει αυτός μάλλον.

Για λύπηση ήταν ο Χρανιώτης. Είχε και εκείνος σκορ 0-3 και γενικά ήταν η χαρά του αντίπαλου. Τον κέρδιζε όποιος τον έβρισκε απέναντί του. Και τα τρία αγωνίσματα που μετείχε δεν κατάφερε να φτάσει ούτε καν στις βολές. Κατά τα άλλα θέλει να είναι και στο πάρτι της ένωσης των ομάδων, τρομάρα του, γιατί λέει είναι καλός στα… πάρτι!

Είναι ενδεικτικό ότι από τους Διάσημους νίκες πέτυχαν μόνο ο Αγγελόπουλος (κέρδισε τρία αγωνίσματα και έχασε ένα από τον Ορέστη – άγνωστο πώς το κατέφερε. Ο Αγγελόπουλος, όχι ο Ορέστης) και η Ευρυδίκη. Σε ορισμένα αγωνίσματα η αθλητικογράφος, που γλίτωσε στο τσακ την υποψηφιότητα για αποχώρηση (αν προτεινόταν θα ήταν το πρώτο φαβορί να πάρει τα μπογαλάκια της) είναι απλά αχτύπητη και έχει κάνει πελάτισσες την Ελισάβετ και την Σάρα. Η τελευταία μάλιστα ήταν και πάλι μέσα στην καλή χαρά, παρότι την έκανε γιο γιο η Ευρυδίκη. Το σκορ της τελευταίας ήταν 3 νίκες (δύο εναντίον Σάρας και μία εναντίον Ελισάβετ) και μηδέν ήττες.



Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact