ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Συνταγματικά κατοχυρωμένη η συνδικαλιστική εκπροσώπηση των εργαζομένων»

Η ΝΔ αποδοκιμάζει με ανακοίνωση της τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου. Το κυβερνών κόμμα επισημαίνει ότι η συνδικαλιστική εκπροσώπηση των εργαζομένων είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα και κανένας κυβερνητικός ή υπηρεσιακός παράγοντας δεν έχει το δικαίωμα να το αγνοεί και, πολύ περισσότερο, να το καταπατά.

«Κάνουμε την επισήμανση αυτή με αφορμή την καταγγελθείσα συμπεριφορά του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, σύμφωνα με την οποία, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αξίωσε επιτακτικά από τον πρόεδρο των εργαζομένων της ΕΛΣΤΑΤ να φύγει από την αίθουσα συνεδριάσεων, στην οποία είχε προσέλθει για να καταθέσει τις απόψεις του Συλλόγου των εργαζομένων, καλώντας τον στη συνέχεια εγγράφως σε απολογία για “αναξιοπρεπή, ανάρμοστη και ανάξια για υπάλληλο συμπεριφορά εντός υπηρεσίας”», τονίζει η ΝΔ.

Στην ίδια ανακοίνωση, γίνεται, επίσης, λόγος για πρωτάκουστη ενέργεια, την οποία «ήδη καταδίκασε η ΑΔΕΔΥ, και την οποία αποδοκιμάζει έντονα η Νέα Δημοκρατία, καλώντας τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ να σταματήσει την τακτική των διώξεων των εκλεγμένων συνδικαλιστικών εκπροσώπων των εργαζομένων της Αρχής στην οποία προΐσταται».

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact