ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεννόηση για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θέλει ο Θεοδωράκης

Την ανάγκη συνεννόησης για την εκλογή Προέδρου και τη συμφωνία για εκλογές τον Νοέμβριο του 2015 επισημαίνει ο Σταύρος Θεοδωράκης, σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού πιστεύει ότι η εκλογή Προέδρου είναι μια ευκαιρία να συνεννοηθούν κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για την αλλαγή Συντάγματος και εκλογικού νόμου, αλλά και για το μεγάλο εκλογικό θέμα, το χρέος και τη δανειοδότηση της χώρας.

Η εκλογή του Σταύρου Δήμα με ό,τι αυτό συνεπάγεται είναι κατά τον Σταύρο Θεοδωράκη στα χέρια της κυβέρνησης. Αρκεί να δεσμευτεί για εκλογές εντός του 2015 και να καλέσει το ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει την εκλογή του.

«Ούτε καν οι κυβερνητικοί βουλευτές θέλουν να δώσουν ‘λευκή επιταγή’ στο δίδυμο Σαμαρά – Βενιζέλου», προβλέπει ο κ. Θεοδωράκης και θυμίζει ότι στις 28 Φεβρουαρίου μπορεί να… χαθεί ο κόσμος «διότι οι Ευρωπαίοι περιμένουν μια απάντηση κι εμείς 11 δισ. για το 2015».

Ο κ. Θεοδωράκης επιτίθεται παράλληλα στον Ευάγγελο Βενιζέλο «για τις για τις μεταμεσονύχτιες φαεινές του ιδέες με τις οδυνηρές συνέπειες για τη χώρα».

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact