ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν οι ληστές πρατηρίου στην Ακράτα

Συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί, στην Ακράτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 32 και 22 ετών, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Καλαβρύτων για ληστεία κατά συναυτουργία, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, αξιοποιώντας στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνά τους, πραγματοποίησαν αστυνομική επιχείρηση, στην Ακράτα και συνέλαβαν τους δύο δράστες.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, οι δύο δράστες στις 26 Ιανουαρίου 2013 το βράδυ, είχαν μεταβεί σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Κράθιο Ακράτας, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και υπό την απειλή όπλου αφαίρεσαν από τους δύο υπαλλήλους του πρατηρίου, το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ παράλληλα τους προκάλεσαν και σωματικές βλάβες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαβρύτων.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact