ΕΛΛΑΔΑ

Στο Πειθαρχικό ο γυναικολόγος που πιάστηκε επ' αυτοφώρω να «τσεπώνει» 900 ευρώ

Στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της 1ης Υγειονομικης Περιφέρειας Αττικής παραπέμπεται ο 64χρνος μαιευτήρας – γυναικολόγος του ΕΣΥ που συνελήφθη την Παραμονή των Χριστουγέννων επ’ αυτοφωρο την ώρα που έπαιρνε φακελάκι 900 ευρώ από γυναίκα ασθενή.

Ο 64χρονος κατηγορείται για τα αδικήματα της δωροληψίας υπαλλήλου και συνέργειας σε αυτήν, υπεξαίρεσης στην υπηρεσία και απόπειρας εκβίασης.

Όπως έγινε γνωστό, το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου στο οποίο υπηρετεί ο ιατρός, εκτός από την παραπομπή στο Πειθαρχικό, αποφάσισε την απαγόρευση εισόδου του στο νοσοκομείο μέχρι να ολοκληρωθεί η πειθαρχική απόφαση και να εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη μία ακόμη ιατρός γυναικολόγος, 45 ετών, καθώς και δύο αλλοδαποί υπήκοοι για το αδίκημα της από κοινού, αλλοίωσης ή απόκρυψης αποδεικτικών μέσων, με σκοπό την παρακώλυση του ανακριτικού έργου.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact