ΕΛΛΑΔΑ

Στάθης Χατζηλάμπρος: «Ραγίζει» καρδιές η σύντροφος του ποδοσφαιριστή που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Οι αναρτήσεις της σπαρακτικές.

«Μου λείπεις απίστευτα. Για κάποιο λόγο έμεινα εγώ πίσω και δεν φύγαμε μαζί εκείνη την ατυχή νύχτα. Θα σε κάνω περήφανο από δω και κάτω και θα επανέλθω. Σ’ αγαπώ».

Κάθε μια συμπυκνώνει τον αβάσταχτο πόνο της για την απώλεια του αγαπημένου της Στάθη.

«Μου κάνει εντύπωση γιατί. Πρώτη φορά στη ζωή μου γνωρίζω άνθρωπο που η ψυχή του, είναι πιο όμορφη από το πρόσωπο του. Και πίστεψε με, δεν έχω ξαναδεί πιο όμορφο πρόσωπο».

Η 21 ετών κοπέλα, 3 μήνες μετά το τροχαίο που οδήγησε στο θάνατο τον 26χρονο σύντροφό της, ανεβάζει βίντεο από παλιότερες στιγμές ευτυχίας θέλοντας να κρατήσει ζωντανή την μνήμη του και να βρει παρηγοριά.

«Μου λείπει το πώς λάμπαμε και οι δύο όταν ήμασταν μαζί. Σε είχα δίπλα μου κι αισθανόμουνα ασφάλεια. Κάθε στιγμή μαζί σου την θυμάμαι για πάντα. Μου λείπεις αντράκι μου. Θα τα λέμε το βράδυ. Θα τα πούμε σύντομα».

Το χρονικό του τροχαίου

Κυριακή 23 Ιούνιου, Αλυκή Βοιωτίας. Δύο λεπτά ήταν αρκετά για στερήσουν την ζωή στο 26χρονο ποδοσφαιστή και να επιφέρουν πολλαπλά τραύματα στη κοπέλα που καθηλώθηκε στο κρεβάτι για αρκετό διάστημα και γλίτωσε από θαύμα. Το ζευγάρι ξεκίνησε με την μηχανή από το σπίτι που διέμεναν για μια σύντομη διαδρομή προς τη δουλειά της κοπέλας για να βρούνε ένα σημείο για να παρκάρει το αμάξι της αργότερα.

Και έτσι μου πρότεινε να πάμε 2 λεπτά να δούμε τον δρόμο με τη μηχανή για να ξέρω που να αφήσω το αμάξι. Έτσι δεν φορέσαμε ούτε κράνη ούτε τίποτα γιατί πηγαίναμε κυριολεκτικά για 2 λεπτά για να τον δω τον δρόμο.

Είχαν κάνει έργα στους δρόμους λοιπόν όπως φαίνεται και στην αρχή του βίντεο στο zoom και είχανε δημιουργήσει 1,5 μέτρο σε πλάτος και 1 m σε βάθος παραλληλόγραμμη τρύπα που μέσα είχαν αφήσει όλα τα σπασίματα του δρόμου που προκλήθηκαν λόγω των έργων. Επαρχιακή δρόμοι, χωρίς φώτα.

Η μηχανή βρήκε την τρύπα κάτι το οποίο την έκανε να αναπήδησει επειδή είχε βάθος και χάθηκε ο έλεγχος. Ο δρόμος εξίσου γεμάτος χαλίκια, σπασίματα και πέτρες έτσι μηχανή αναπηδώντας συνεχόμενα και χωρίς έλεγχο, βρέθηκε να εισέρχεται με φόρα σε αυτό το χωράφι με την μπροστινή ρόδα απευθείας στο λοφίο με τα χαλίκια.

Ο 26χρονος έχασε τον έλεγχο και η μηχανή του καρφώθηκε σε ένα δέντρο, με τον ίδιο να βρίσκει ακαριαίο θάνατο και τη κοπέλα να εξφεντονίζεται στο χώμα και να τραυματίζεται σοβαρά.

«Περνώντας το λοφίο με τα χαλίκια βρίσκει μηχανή στον κορμό της Ελιάς, φεύγει μπροστινή της ρόδα και μισή μηχανή έγινε θρύψαλα. Τον είχα τόσο σφιχτά αγκαλιά και πεταχτήκαμε μαζί στον αέρα πάνω από την ελιά. Εγώ στην προσγείωση λόγω του ότι είμαι μικροκαμωμένη με κράτησαν τα κλαδιά της Ελιάς και μπήκα όλοι μέσα, βρέθηκα σε ένα χαντάκι με το πρόσωπο στο χώμα περικυκλωμένη από κλαδιά και από σύρματα. Η προσγείωση του Στάθη ήταν στην άσφαλτο με το κεφάλι που εκεί έφυγε ακαριαία».

Καρέ-καρέ η αποκατάστασή της

Η κοπέλα καθηλώθηκε στο κρεβάτι για περίπου ένα μήνα, ενώ επιβάλλεται να φοράει κηδεμόνα. Ωστόσο δεν δίστασε να ανεβάσει βίντεο με τους τραυματισμούς στο πρόσωπο της θέλοντας να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο να φοράει κράνος.

«Η πρώτη και η δεύτερη μέρα της κατάστασης του προσώπου μου δεν ανεβαίνουν για ευνόητους λόγους».

Μετά από 3 μήνες τα τραύματα στο πρόσωπο της είναι εμφανή, αν και όπως αναφέρει ο πόνος της απώλειας του συντρόφου της την έχει σημαδέψει για πάντα.

«Ό,τι τραύματα που προκλήθηκαν διορθώνονται όλα. Είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι».

Η είδηση του τροχαίου του 26χρόνου είχε προκαλέσει σοκ στους φιλάθλους του Ελλοπιακού, ενώ κατά διαβολική σύμπτωση της μοίρας, έφυγε μια μέρα πριν γιορτάσει τα 27 γενέθλια του.

«Δεν ξανά αποφεύγω κανέναν τέτοιον ήχο και ας με κοροϊδεύω. Τελευταία φορά είχαμε τροχαίο με το αγόρι μου και τον έχασα. Και τώρα είμαι ακίνητη στο κρεβάτι ένα μήνα».

Τα βίντεο της έχουν γίνει viral στο TikTok με δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης από TikTokers τίποτα όμως δεν μπορεί να σβήσει τον έρωτά της για τον αγαπημένο της Στάθη ή να λειάνει τις ουλές στο πρόσωπό της από το τροχαίο.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact