ΚΟΣΜΟΣ

Σκοτώθηκε σε μάχη ο νεοναζί Μιχαήλ του τάγματος Αζόφ που μίλησε στην ελληνική Βουλή

Η παρουσία του στο ελληνικό κοινοβούλιο είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων

Σκοτώθηκε σε μάχη κοντά στο Άζοφσταλ ο ομογενής ονόματι Μιχαήλ, που μίλησε στην ελληνική Βουλή και είχε παραδεχθεί ότι πολεμούσε στο πλευρό των ταγμάτων Αζόφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μιχαήλ ήταν υποδιοικητής του Τάγματος Αζόφ στην Μαριούπολη και από το 2014 και μετά πρωτοστατούσε σε επιχείρηση κατά ρωσόφωνων.

Ο Μιχαήλ φέρεται να έπεσε νεκρός έπειτα από μάχη που έγινε κοντά στο Άζοφσταλ, όπως μετέδωσε το πρωί της Τρίτης ο ΣΚΑΪ.

Όταν μίλησε στην ελληνική Βουλή
Υπενθυμίζεται ότι η εμφάνιση των δύο στρατιωτών στη Βουλή, στο πλαίσιο της ομιλίας του Ουκρανού Βολόντιμιρ Ζελένσκι στο ελληνικό κοινοβούλιο, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων τόσο από σύσσωμη την αντιπολίτευση όσο και από τους χρήστες των social media.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Μιχαήλ, είχε παραδεχτεί πως ανήκει στο Τάγμα Αζόφ, το οποίο δρούσε ανεξέλεγκτα και υπό την ανοχή της προεδρίας Ζελένσκι, σκοτώνοντας ρωσόφωνους.

ΠΗΓΗ: In.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact