ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Sinead O'Connor: Η μητέρα μου είχε δωμάτιο βασανιστηρίων

Η μητέρα μου είχε ένα δωμάτιο βασανιστηρίων, ήταν ένα δωμάτιο βασανιστηρίων. Ήταν ένας άνθρωπος που χαμογελούσε και χαιρόταν ενώ σου προκαλούσε πόνο”, αποκαλύπτει για πρώτη φορά η Sinead O’Connor και μιλά ανοιχτά για τη σεξουαλική κακοποίηση και τα βασανιστήρια που υπέστη σε μικρή ηλικία.

Λίγο καιρό μετά την κατάρρευσή της σε δημόσια θέα, η τραγουδίστρια που αγαπήσαμε με την επιτυχία της «Nothing Compairs to you», μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή του Dr Phil για όλα όσα την έχουν βασανίσει. To show αναμένεται να προβληθεί απόψε, όμως κυκλοφόρησαν ήδη τα τρέιλερ, δίνοντας μας μια πρώτη ιδέα.

Εκεί, η Sinead O’Connor μιλά για την μητέρα της: “δεν ήταν καθόλου, καθόλου, καθόλου καλά”, είπε και εξομολογήθηκε πως την βασάνιζε τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. “Είχε ένα δωμάτιο βασανιστηρίων, ήταν ένα δωμάτιο βασανιστηρίων. Ήταν ένας άνθρωπος που χαμογελούσε και χαιρόταν ενώ σου προκαλούσε πόνο… Με έβαζε να λέω συνέχεια, συνέχεια “είμαι ένα τίποτα, είμαι ένα τίποτα”, ενώ με χτυπούσε”, αποκαλύπτει η 50χρονη τραγουδίστρια.

Η Sinead, μάλιστα, αποκάλυψε πως ως τα 13 της χρόνια, που έφυγε από το σπίτι της, έζησε τον απόλυτο εφιάλτη από την ίδια την μητέρα της.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact