Απλώστε τη καλά, δημιουργώντας ένα καλό, χοντρό στρώμα.
Αφήστε το στην άκρη, πάρτε τα μπισκότα και βάλτε τα σε μια πλαστική σακούλα.
Σπάστε τα μπισκότα. Μπορείτε να το κάνετε με τα χέρια, αν και με ένα πλάστη θα είναι πιο εύκολο.
Μόλις σπάσουν τα μπισκότα, ρίξτε τα πάνω από το κέικ.
Καλύτερα να αφήσετε το στάδιο αυτό λίγο πριν το σερβίρισμα, γιατί όσο παραπάνω μείνουν τα μπισκότα γίνονται και λιγότερο τραγανά.
Και το μόνο που έχει μείνει πλέον είναι να κόψετε ένα μεγάλο (ή τεράστιο!) κομμάτι και να το ευχαριστηθείτε.
Μόλις τελειώσετε βάλτε ξανά στο ψυγείο το κέικ… άμα έχει μείνει τίποτα.
Credit: wimp.com
ΠηγήΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα