Πώς να κάνετε το μπαγιάτικο ψωμί ολόφρεσκο και τραγανό!
Κι όμως.. Αν το ψωμί είναι μπαγιάτικο, υπάρχει τρόπος να το κάνουμε, φρέσκο-φρέσκο σα να βγήκε μόλις από τον φούρνο!
Πώς θα κάνω το μπαγιάτικο ψωμί σαν φρέσκο:
Περνάμε όλη την επιφάνειά του με ένα παγάκι, ή απλά το ψεκάζουμε με παγωμένο νερό και το ψήνουμε για 12 περίπου λεπτά, σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς!
Φρέσκο, τραγανό και μοσχοβολιστό ψωμί!
Εναλλακτικά:
– Μπορούμε βέβαια να το κόψουμε σε φέτες και να το ψήσουμε και να φτιάξουμε σπιτικές φρυγανιές!
– Μπορύμε, ακόμη, να περάσουμε τις σπιτικές μας φρυγανιές από το μούλτι και να έχουμε φρεσκοτριμμένη γαλέτα για κιμάδες ή πανέ!