ΔΙΑΦΟΡΑ

Πώς να κάνετε το μπαγιάτικο ψωμί ολόφρεσκο και τραγανό!

Πώς να κάνετε το μπαγιάτικο ψωμί ολόφρεσκο και τραγανό!

Κι όμως.. Αν το ψωμί είναι μπαγιάτικο, υπάρχει τρόπος να το κάνουμε, φρέσκο-φρέσκο σα να βγήκε μόλις από τον φούρνο!

Πώς θα κάνω το μπαγιάτικο ψωμί σαν φρέσκο:

Περνάμε όλη την επιφάνειά του με ένα παγάκι, ή απλά το ψεκάζουμε με παγωμένο νερό και το ψήνουμε για 12 περίπου λεπτά, σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς!

Φρέσκο, τραγανό και μοσχοβολιστό ψωμί!

Εναλλακτικά: 

Μπορούμε βέβαια να το κόψουμε σε φέτες και να το ψήσουμε και να φτιάξουμε σπιτικές φρυγανιές!

Μπορύμε, ακόμη, να περάσουμε τις σπιτικές μας φρυγανιές από το μούλτι και να έχουμε φρεσκοτριμμένη γαλέτα για κιμάδες ή πανέ!

πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact