Πως να φτιάξετε σπιτική μερέντα με τα χεράκια σας
Μερέντα από τα χεράκια μας για να αλείψουμε το ψωμί μας, να γαρνίρουμε μπισκοτάκια ή να τη φάμε και σκέτη σε στιγμές υπογλυκαιμίας!
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 100γρ κουβερτούρα
- 150γρ βιτάμ
- 2 κουτ σούπας άχνη (κοσκινισμένη)
- 4 κουτ σούπας κακάο (κοσκινισμένο)
- 1 κούπα τριμμένο φουντούκι
Εκτέλεση
Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν μαρί.
Ανακατεύουμε το ζαχαρούχο με την άχνη και το κακάο και την λιωμένη σοκολάτα.
Τέλος βάζουμε τα τριμμένα φουντούκια και το αδειάζουμε σε μπωλ.
Μόλις κρυώσει το βάζουμε στην συντήρηση του ψυγείου και μόλις πήξει είναι έτοιμο.