ΕΛΛΑΔΑ

Παππούς-τέρας βίαζε τα εγγόνια του -Ανατριχίλα προκαλούν τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο

Την ποινή κάθειρξης 25 ετών επικύρωσε το πενταμελές εφετείο κακουργημάτων Πάτρας στον 82χρονο που κατηγορήθηκε για ασέλγεια ιασμό και αποπλάνηση των δύο εγγονιών του.Ενός 4χρονου κοριτσιού κι ενός 6χρονου αγοριού. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο όλα αυτά εκτυλίσσονταν από τον Δεκέμβριο του 2006 έως τις 23 Ιουλίου του 2008.

Οι δικαστές του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πάτρας δεν μείωσαν την πρωτόδικη ποινή κάθειρξης των 25 ετών, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος, τα όσο ακούστηκαν στην αίθουσα προκαλούσαν ανατριχίλα.

Τη δράση του παππού αποκάλυψε ο γιος του, ο οποίος έπιασε επ αυτοφώρω τον ηλικιωμένο να ασελγεί σε βάρος της κόρης του. «Δεν μπόρεσα να πιστέψω ότι αυτό που έβλεπα ήταν αλήθεια» είπε στους δικαστές ο πατέρας των παιδιών.

Μετά το επεισόδιο ο ηλικιωμένος, που μέχρι τότε ζούσε στη δημοτική ενότητα Λευκασίου πήγε να μείνει στο Αίγιο. Σε βάρος του υποβλήθηκε μήνυση μετά τα ευρήματα του ιατροδικαστή. Μάλιστα τα εγγόνια δέχονταν απειλές από τον παππού ότι θα τα σκότωνε εάν μιλούσαν.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι δεν είχε προβεί στις πράξεις που αναφέρονταν στο κατηγορητήριο.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact