ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός: Οι δύο πιθανοί υποψήφιοι για τον πράσινο πάγκο (Εκτός Σάρι)

Το θέμα που απασχολεί τον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή είναι η αναζήτηση ενός νέου προπονητή, μια διαδικασία που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ολοκλήρωσής της.

Το Σαββατοκύριακο αναμένεται να είναι κρίσιμο για την ομάδα. Αν δεν υπάρξουν αλλαγές, τότε τη Δευτέρα αναμένεται να ανακοινωθεί ο νέος τεχνικός των “πρασίνων”, ο οποίος θα έχει ως αποστολή την επιμέλεια του μεταγραφικού σχεδιασμού για την επερχόμενη σεζόν και την ενίσχυση της ομάδας.

Εάν δεν προχωρήσει το θέμα Σάρι, που πιθανόν να μην προχωρήσει, υπάρχει ο Ντιέγκο Αλόνσο ως εναλλακτική λύση.

Ο Ουρουγουανός προπονητής εξετάζεται πολύ σοβαρά από το «τριφύλλι», με τους ανθρώπους της ομάδας να θεωρούν ότι έχει τα στοιχεία τα οποία επιθυμούν.

Δεν υπάρχει μόνο το όνομα του Αλόνσο στην πράσινη λίστα. Αυτό ας το κρατήσουμε. Ο Παναθηναϊκός έχει δουλέψει κι άλλες επιλογές που έχει τσεκάρει εδώ και καιρό ο Γιάννης Παπαδημητρίου.

Ψηλά στην πράσινη λίστα του Παναθηναϊκού φιγουράρουν δύο ονόματα που έχουν κερδίσει την προσοχή: ο Αλόνσο και ο Χαβιέρ Αγκίρε.

Ο Χαβιέρ Αγκίρε, πρώην προπονητής της Μαγιόρκα, προκάλεσε ενθουσιασμό με την πορεία της ομάδας του στο Copa del Rey, φτάνοντας μέχρι τον τελικό. Ωστόσο, πλέον αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και ο Παναθηναϊκός φαίνεται να είναι μια πιθανή επιλογή.

Από την άλλη, ο Αλόνσο διατηρεί ένα μικρό προβάδισμα στην κούρσα για τη θέση του στον πάγκο της ομάδας. Με τις επιδόσεις του να έχουν αφήσει θετική εντύπωση, ο Αλόνσο αποτελεί σταθερή επιλογή για τη διοίκηση. Έτσι, η ανταγωνιστικότητα μεταξύ των δύο υποψηφίων δίνει ένα έξτρα ενδιαφέρον στην εξέλιξη της κατάστασης στον σύλλογο, με τον καθένα να προσπαθεί να αποδείξει την αξία του για τη θέση.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στο επόμενο 48ωρο. Ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει με νέο προπονητή από τη Δευτέρα και στη συνέχεια όλοι θα ενεργήσουν για τη μεταγραφική ενίσχυση που θα ακολουθήσει.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact