Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη με τη Βίκινγκουρ, αλλά η αποστολή μοιάζει περισσότερο με… λίστα απόντων παρά με ομάδα που πάει να διεκδικήσει πρόκριση.
Ο Ουναΐ εκτός, ο Αράο ατομικό, ο Ντραγκόφσκι στο γυμναστήριο, ο Πελίστρι στη θεραπεία, ο Βαγιαννίδης το ίδιο, συν τον Γεντβάι… Τι γίνεται ρε παιδιά; Στέλνουμε ομάδα ή δελτίο τραυματιών;
Ο Βιτόρια καλείται να διαχειριστεί μια κατάσταση που μοιάζει με «Survivor» χωρίς έπαθλο φαγητού. Τουλάχιστον προστέθηκαν οι Σιώπης και Σφιντέρσκι για να δώσουν λίγη φρεσκάδα σε μια ομάδα που τελευταία δείχνει να λαχανιάζει.
Και τώρα ταξίδι στη Φινλανδία , σε θερμοκρασίες που θυμίζουν… καταψύκτη , για να παίξεις με μια ομάδα που μπορεί να μη λέγεται Μπαρτσελόνα, αλλά στο χιόνι και στον πάγο ξέρει να επιβιώνει καλύτερα. Αν μη τι άλλο, ελπίζουμε πως όσοι μπουν στο γήπεδο θα βάλουν ψυχή και όχι… θερμαντικά επιθέματα!
Ας ελπίσουμε πως στην επιστροφή δε θα μετράμε άλλους απόντες.