ΕΛΛΑΔΑ

Οικογένεια Μανώλη Καπελώνη εναντίον Χρυσής Αυγής: Μην καπηλεύεστε τη μνήμη του παιδιού μας

Την ώρα που η Χρυσή Αυγή πραγματοποίησε χωρίς επεισόδια συγκέντρωση στη μνήμη των δύο μελών της, Μανώλη Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλου, που δολοφονήθηκαν πριν από έναν χρόνο έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, η οικογένεια Καπελώνη ζητεί να απαγορευτούν τέτοιου είδους συγκεντρώσεις.

Συγκεκριμένα, με αίτημά της στις δικαστικές αρχές έχει ζητήσει να απαγορευτεί στη Χρυσή Αυγή να χρησιμοποιεί το όνομα του δολοφονηθέντος γιου τους καθώς και να απαγορευτούν οι συγκεντρώσεις μνήμης, όπως αυτή του Σαββάτου.

Η οικογένεια Καπελώνη υποστηρίζει ότι η Χρυσή Αυγή εκμεταλλεύεται το όνομα και την εικόνα του γιου της για πολιτικές σκοπιμότητες, που είναι «απολύτως ασύμβατες με τον χαρακτήρα, τις πεποιθήσεις και τα ιδανικά του και προσβλητικές για την προσωπικότητά του», και γι’ αυτόν τον λόγο ζητά να απαγορεύσει το δικαστήριο στο κόμμα να χρησιμοποιεί το όνομα και την εικόνα του.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε εικόνες από την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο Αττικής

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε τι ακριβώς υποστηρίζει η οικογένεια του Μανώλη Καπελώνη

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact