ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αντώνης Σαμαράς σχεδιάζει να ρίξει «βόμβα» για την επόμενη προεδρία της Δημοκρατίας

Οι αντιδράσεις στο παρασκήνιο σχετικά με την εκλογή της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, φαίνεται να συνεχίζονται με έντονο τρόπο.

Μια ομάδα βουλευτών έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα είδος «αντάρτικου», αντιδρώντας αρνητικά και δηλώνοντας ότι δεν θα υποστηρίξουν την επανεκλογή της Προέδρου για μια δεύτερη θητεία.

Αυτή η αντίθετη στάση δημιουργεί μια πολιτική αναταραχή στο πλαίσιο της διαδικασίας εκλογής, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει τη διαίρεση και τις αντικρουόμενες απόψεις εντός του κοινοβουλίου.

Στη Νέα Δημοκρατία αντιμετωπίζουν προβλήματα ως προς τη συνοχή του κόμματος, καθώς αρκετά στελέχη και βουλευτές εκφράζουν αντιδράσεις έναντι της πολιτικής που υιοθετεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παλαιότεροι ηγέτες του κόμματος, όπως ο Αντώνης Σαμαράς και ο Κώστας Καραμανλής, παρευρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου που αφορούσε τον Κωνσταντίνο Καραμανλή σε εκδήλωση που διοργάνωσε το ομώνυμο Ίδρυμα. Η παρουσία τους αναδεικνύει τη σημασία της ιστορίας και της παράδοσης για το κόμμα, ενώ παράλληλα υπογραμμίζει τη σημαντική διαδοχή ιδεών και αξιών μεταξύ των γενεών.

Ωστόσο, ο Αντώνης Σαμαράς δεν αναμένεται να παραμείνει αδρανής σε αυτήν την κατάσταση. Ενδέχεται να δράσει ενεργά και να προβεί σε παρέμβαση σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα ρίξει μια σημαντική πρόταση στο τραπέζι, η οποία θα προκαλέσει αίσθηση.

Θα προτείνει τον Κώστα Καραμανλή ως υποψήφιο για τη θέση του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας, με την ελπίδα να επιφέρει αλλαγές και να δώσει νέα πνοή στο πολιτικό σκηνικό.

Και σε περίπτωση που αυτό πραγματοποιηθεί, θα φέρει το Μέγαρο Μαξίμου σε μια δύσκολη θέση καθώς δεν μπορεί να απορρίψει μια τέτοια πρόταση.

Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου, με σκοπό τον εξευτελισμό της Νέας Δημοκρατίας, έχει ήδη προτείνει ως υποψηφίους Προέδρους της Δημοκρατίας τον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact