Συστατικά:
- 6 ίσες φέτες στήθος κοτόπουλου
- 3 ώριμες ντομάτες
- Τυρί που να λιώνει όπως σκαρμότζα ή προβολόνε
- Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα
- Λίγο αλεύρι
- Αλατοπίπερο
Εκτέλεση:
Περάστε τα στήθη κοτόπουλου από το αλεύρι και αφήστε τα στην άκρη. Στη συνέχεια ξεφλουδίστε τις ντομάτες και κόψτε τις σε κύβους. Σε ένα τηγάνι βάλτε λίγο ελαιόλαδο και ζεματίστε τα στήθη κοτόπουλου και από τις δύο πλευρές. Προσθέστε τις ντομάτες, αλάτι, πιπέρι δύο κουταλιές της σούπας ζωμό λαχανικών, χαμηλώστε τη φωτιά και μαγειρέψτε για 10 λεπτά.
Όταν ψηθούν τα στήθη βάλτε σε κάθε ένα μια φέτα τυρί και τη τριμμένη παρμεζάνα, καλύψτε το τηγάνι με ένα καπάκι, σβήστε τη φωτιά και αφήστε το μέχρι να λιώσει το τυρί.