ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρή 23χρονη με φρικιαστικό τρόπο, σφήνωσε το κεφάλι της ανάμεσα στο ΙΧ και σε αυτόματο μηχάνημα πληρωμής

Ούτε σε ταινία τρόμου δεν θα μπορούσε να συμβεί αυτό που συνέβη σε μια 23χρονη που έχασε τη ζωή της με φρικιαστικό τρόπο, καθώς σφηνώθηκε το κεφάλι της ανάμεσα στο αμάξι της και στο αυτόματο μηχάνημα πληρωμής πάρκινγκ!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Οχάιο με θύμα την Victoria Strauss, η οποία έχασε τη ζωή της με τραγικό τρόπο.

Η άτυχη γυναίκα σταμάτησε δίπλα στο αυτόματο μηχάνημα πληρωμής στο πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου της πόλης. Η κάρτα της Victoria έπεσε από το χέρι της και εκείνη άνοιξε την πόρτα για να την πιάσει.

Κάπου εκεί όμως, η άτυχη γυναίκα ήρθε αντιμέτωπη με το θάνατο. Πιθανότατα, κατά λάθος, η Victoria δεν πήρε το πόδι από το γκάζι με αποτέλεσμα το αμάξι να επιταχύνει, όσο εκείνη ήταν σκυμμένη. Τότε το αμάξι συγκρούστηκε με το μηχάνημα πληρωμής, με το κεφάλι της Victoria να σφηνώνει ανάμεσά τους.

Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.

Να σημειωθεί πως τη γυναίκα εντόπισε την επόμενη ημέρα ο φύλακας του εμπορικού κέντρου…

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact