ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπλεξίματα για τον Χουάνγκ: Κινδυνεύει με φυλάκιση 4 ετών για «ροζ» βίντεο

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Χουάνγκ Ουί Τζο, βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για βιντεοσκόπηση σεξουαλικών επαφών χωρίς τη συναίνεση των συντρόφων του, όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία.

Συγκεκριμένα, κατηγορείται ότι κινηματογράφησε παράνομα τέσσερις φορές τις συναντήσεις του με δύο γυναίκες, κατά το διάστημα Ιουνίου – Σεπτεμβρίου 2022.

Οι εισαγγελείς ζητούν την επιβολή ποινής φυλάκισης τεσσάρων ετών, ενώ ο 31χρονος Νοτιοκορεάτης ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε στο δικαστήριο της Σεούλ την Τετάρτη (16/10), εκφράζοντας τη βαθιά του λύπη για την απογοήτευση που προκάλεσε.

Ο Χουάνγκ, ο οποίος πρόσφατα μεταγράφηκε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στην τουρκική Αλάνιασπορ, δήλωσε μετανιωμένος και ζήτησε επιείκεια από το δικαστήριο, τονίζοντας ότι «θα μάθει από το περιστατικό» και θα επικεντρωθεί στο να αποφύγει μελλοντικά λάθη.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η κουνιάδα του Χουάνγκ δημοσιοποίησε τα βίντεο στα social media τον περασμένο Ιούνιο, προσπαθώντας να τον εκβιάσει. Η αστυνομία, κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντόπισε στοιχεία που ενοχοποιούν τον ποδοσφαιριστή και προχώρησε στην κράτησή του.

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να εκδοθεί στις 18 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά όσα είπε στο δικαστήριο

«Δεν θα κάνω τίποτα κακό στο μέλλον και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ ως ποδοσφαιριστής». Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από τα θύματα που επηρεάστηκαν από τις ενέργειές μου και λυπάμαι βαθιά για την απογοήτευση που προκάλεσα σε όλους εκείνους που με φρόντισαν και με στήριξαν».

«Τα θύματα πρέπει να υπέστησαν μεγάλο πόνο και ταπείνωση και έχουν πέσει θύματα σε μεγάλο βαθμό από τη διανομή των βίντεο», είπε η εισαγγελία κατά την τελική ακρόαση, προσθέτοντας ότι είχαν υποψίες για το εάν ο Χουάνγκ «αναλογιζόταν ειλικρινά τις ενέργειές του».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact