Moelleux, δηλαδή μαλακή σοκολάτα με ρευστή φράουλα!
Υλικά
• 1 κουβερτούρα 200γρ
• 3 αυγά
• 100γρ. φράουλες κτψ (4 τεμ)
• 80γρ. ζάχαρη άχνη
• 50γρ. βούτυρο και λίγο ακόμα
• 1 κ.σ. αλεύρι και 1 κ.γ. επιπλέον
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 240°C.
Λιώστε σε ένα μπολ την κουβερτούρα με το βούτυρο για 2 λεπτά στα 500W.
Ανακατέψτε σε ένα μπολ τα αυγά, τη ζάχαρη και το αλεύρι.
Προσθέστε τη λιωμένη κουβερτούρα.
Ανακατέψτε και αφήστε το μίγμα στο ψυγείο.
Αλευρώστε και βουτυρώστε 4 φορμάκια.
Βάλτε στο κέντρο από το κάθε φορμάκι 1 κατεψυγμένη φράουλα. Προσθέστε το υπόλοιπο μίγμα από πάνω.
Ψήστε για 10 λεπτά. Το κέντρο πρέπει να παραμείνει ρευστό!
Πηγή: glikessintages.gr