Ο Μπάτλερ στο πάρτυ του dj Solomun στο Cavo Paradiso
Ωστόσο ενδιαφέρον προκαλεί η ιστορία που μας αποκάλυψε άνθρωπος από εστιατόριο όπου έφαγε ο Ντι Κάπριο: «Επισκέφτηκε το μαγαζί συνοδευόμενος από δύο φίλους του. Ηταν ιδιαίτερα χαλαρός, ευγενικός και κάθισε με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού ο οποίος είναι Ελληνοαμερικανός. Συζήτησαν για τη Μύκονο, για την κρίση στην Ελλάδα και όταν ήρθε η ώρα του φαγητού ο Λεονάρντο αποκάλυψε ότι τρώει κρέας σπάνια τα τελευταία χρόνια. Μετά όμως από επιμονή του ιδιοκτήτη, ο οποίος τον έπεισε να δοκιμάσει τα βιολογικά κρέατα που περιλάμβανε το μενού του μαγαζιού, ο Ντι Κάπριο δοκίμασε αρνί και βουβάλι. Ενθουσιάστηκε μάλιστα τόσο πολύ που δεν δίστασε να βουτήξει και το ψωμί στη σάλτσα, κατά την προσφιλή ελληνική συνήθεια».
Ο Ντι Κάπριο και το… χαρέμι του στη Μύκονο
Μέχρι και 3.000 ευρώ κόστιζε να απολαύσεις τον ναργιλέ με την καλύτερη ποιότητα στη Μύκονο
Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα