ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Μύκονος: 1.000+1 νύχτες χλιδής με privé Beyonce, χρυσό και διαμάντια

Μύκονος: 1.000+1 νύχτες χλιδής με privé Beyonce, χρυσό και διαμάντια - Εικόνα 0

Beyonce: 1 εκατ. για δύο ώρες και θεραπείες κερατίνης με διαμάντια 

«Το μεγαλύτερο trend για τους Αραβες που επισκέφθηκαν το νησί φέτος ήταν οι θεραπείες κερατίνης με χρυσάφι και διαμάντι. Αυτή είναι μια τεχνική που εφαρμοζόταν αποκλειστικά στο κομμωτήριο του ξενοδοχείου “Cavo Tagoo”. Η λίστα αναμονής ήταν απίστευτη, καθώς όλοι οι Αραβες ήθελαν να ξεφορτωθούν τα φριζαρισμένα μαλλιά τους και να αποκτήσουν μια λεία και βελούδινη κόμη όπως οι Ευρωπαίοι. Δεν λογάριαζαν και δεν υπολόγιζαν κανένα κόστος, οπότε πλήρωναν από 700 έως 1.000 ευρώ έκαστος για μια κερατίνη με διαμάντι», λέει άνθρωπος που εργάζεται στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο. Εκεί υπάρχουν και οι πιο ακριβοί ναργιλέδες του νησιού, οι οποίοι κοστολογούνται 3.000 ευρώ έκαστος προκειμένου να ικανοποιήσουν πλήρως τους απαιτητικούς πελάτες από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Αυτούς τους ναργιλέδες δοκίμασαν, μεταξύ άλλων διάσημων, η κόρη της Στεφανί του Μονακό, που ήρθε prive στο νησί για λίγες ημέρες και δεν ήθελε να μαθευτεί τίποτε για την παρουσία της, αλλά και ο Πολωνός αρχισκόρερ της Μπάγερν Μονάχου Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με τη σύζυγό του. Αραβες, Λιβανέζοι και Ινδοί διασκέδαζαν σαν να μην υπήρχε αύριο -κάποιοι μέχρι λιποθυμίας- και δεν φείδονταν χρημάτων προκειμένου ναι ικανοποιήσουν και τις πιο ακραίες επιθυμίες τους.

Στο ανεξάρτητο πριγκιπάτο της Μυκόνου δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορεί να αγοραστεί με χρήματα

Μύκονος: 1.000+1 νύχτες χλιδής με privé Beyonce, χρυσό και διαμάντια - Εικόνα 1

Μύκονος: 1.000+1 νύχτες χλιδής με privé Beyonce, χρυσό και διαμάντια - Εικόνα 2

Μύκονος: 1.000+1 νύχτες χλιδής με privé Beyonce, χρυσό και διαμάντια - Εικόνα 3

Ωστόσο αυτός που έκανε αξιοσημείωτη «ζημιά» στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Διονύσης Σχοινάς ήταν ένας Ελληνοάραβας, ο οποίος μάλιστα μένει στα νότια προάστια της Αθήνας, και είναι γνωστός για τις νυχτερινές του επιδρομές σε κλαμπ της Παραλιακής.
«Ο συγκεκριμένος πελάτης είναι γνωστός θαμώνας του μαγαζιού και ιδιαίτερα γαλαντόμος. Κάθε βράδυ ξόδευε 3.000-5.000 ευρώ, ενώ υπήρξε νύχτα που τελείωσε όλα τα λουλούδια του μαγαζιού μόνος του και ζήταγε εναγωνίως να του βρούμε καινούρια. Επειδή αυτό ήταν αδύνατο τη συγκεκριμένη στιγμή, άρχισε να πετάει τους δυόσμους που βρίσκονταν στον δίσκο με τα μπουκάλια. Ο λογαριασμός που έκανε μόνο για τα λουλούδια άγγιξε τα 15.000 ευρώ», ανέφερε στο «ΘΕΜΑ» ο μάνατζερ του μαγαζιού. Στην αρχή της σεζόν πολλοί γκρίνιαζαν ότι δεν έχει κόσμο το νησί και οι πολυτελείς βίλες έμεναν άδειες, κάτι που αποδείχτηκε αληθινό. Καλά πληροφορημένη πηγή με ισχυρό status και υψηλές γνωριμίες τόνιζε, πάντως, σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις ότι «πράγματι πολλά σπίτια έμειναν ξενοίκιαστα τον Ιούνιο και τον Ιούλιο.

Δύο λόγοι συνετέλεσαν σε αυτό: πρώτον, ότι οι ιδιοκτήτες αυτών των σπιτιών ανέβασαν πολύ ψηλά τις τιμές χωρίς να διαθέτουν αντίστοιχα υψηλές παροχές και, δεύτερον, ότι φέτος οι μεσαίας τάξης ευκατάστατοι τουρίστες δεν ήρθαν στο νησί. Αντιθέτως είχαμε περισσότερους multimillionaires, οι οποίοι έμεναν σε υπερπολυτελείς κατοικίες του νησιού αντί 15.000 ευρώ την εβδομάδα. Πρίγκιπες, Ινδοί εκατομμυριούχοι, Μεξικάνοι και Περουβιανοί επιχειρηματίες προτιμούσαν να διοργανώνουν πριβέ πάρτυ στα σπίτια από το να κάνουν ατελείωτο clubbing. Μάλιστα στα τέλη Ιουλίου ακούστηκε πολύ έντονα σε στενούς κύκλους του νησιού ότι ένας Αμερικανός πολυεκατομμυριούχος, ο οποίος μάλιστα διέμενε σε μία από τις πιο εντυπωσιακές βίλες γνωστού επιχειρηματία, έφερε για λίγες ώρες την Beyonce με ιδιωτική πτήση από τη γειτονική Ιταλία για να τραγουδήσει στα γενέθλια του με αμοιβή το αστρονομικό ποσό του 1 εκατ. ευρώ και όλα έγιναν κάτω από άκρα μυστικότητα».

Μια άλλη βιομηχανία που μοιάζει να ανθεί κάποιες φορές στη Μύκονο είναι αυτή των παπαράτσι, επαγγελματιών και μη. Τα σωστά «κλικ» σε ακριβοθώρητους σταρ και μέλη του διεθνούς τζετ σετ μπορεί να αποφέρουν σε κάποιον τυχερό που θα βρεθεί στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή ποσά που ξεκινούν από τα 500 και φτάνουν μέχρι και τα 5.000 ευρώ.
«Φέτος είχαμε πολλές αφίξεις διάσημων προσώπων και, όπως ήταν αναμενόμενο, η ζήτηση από διεθνή περιοδικά ήταν μεγάλη. Ωστόσο, αυτός για τον οποίο πραγματικά γινόταν σφαγή για μια αποκλειστική φωτογραφία του ήταν ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Η άφιξή του προκάλεσε παγκόσμιο ενδιαφέρον σε τέτοιο σημείο  ώστε κάποιες φωτογραφίες του να πουληθούν 5.000 ευρώ καθεμιά. Ο Τζέραρντ Μπάτλερ ήταν πιο «φθηνός». Οι φωτογραφίες του κοστολογούνται στα 500 ευρώ», αναφέρει επαγγελματίας που εργάζεται στο νησί. Προφανώς αυτό συμβαίνει επειδή ο Μπάτλερ δεν διάγει και την καλύτερη στιγμή της καριέρας του. Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact