ΚΟΣΜΟΣ

Με ποιον τρόπο τιμωρούν οι τζιχαντιστές όσους προσπαθούν να αποδράσουν από το χαλιφάτο (Βίντεο)

Λεπτομέρειες για τις ποινές αλλά και την επιβολή τιμωρίας από το Ισλαμικό Κράτος προς τους «απείθαρχους» έδωσαν δύο γυναίκες που υπηρετούσαν στη θρησκευτική γυναικεία αστυνομία «Αl Khansaa» για λογαριασμό των τζιχαντιστών.

Οι δύο γυναίκες χρησιμοποίησαν, όπως ήταν φυσικό ψευδώνυμα, κατά την διάρκεια της αποκαλυπτικής συνέντευξής τους, την οποία έδωσαν από περιοχή της νότιας Τουρκίας, όπου κρύβονται, με τον φόβο πάντα να τις βρουν οι τζιχαντιστές.

Η μία από τις δύο γυναίκες, η 20χρονη Doaa, δήλωσε ότι βρέθηκε δίπλα στους τζιχαντιστές όταν παντρεύτηκε έναν μαχητή από την Σαουδική Αραβία, ο οποίος σκοτώθηκε σε επίθεση αυτοκτονίας. Η δεύτερη γυναίκα με το ψευδώνυμο Umm Ous, είχε παντρευτεί αρχικά έναν Τούρκο, με ανώτερο βαθμό στον στρατό των τζιχαντιστών και όταν εκείνος έχασε την ζωή του σε μια μάχη, παντρεύτηκε έναν Αιγύπτιο τζιχαντιστή, τον οποίο εγκατέλειψε όταν πήρε την απόφαση να αποδράσει από το Ισλαμικό Κράτος.

Οι δύο γυναίκες δηλώνουν μετανιωμένες για τις πράξεις που έκαναν υπηρετώντας στις τάξεις της θρησκευτικής γυναικείας αστυνομίας «al Khansaa» και αποκάλυψαν τις θηριωδίες και τις κτηνώδεις πράξεις της εν λόγω αστυνομίας. Σαράντα χτυπήματα με μαστίγιο ήταν η ποινή για όσες γυναίκες φορούσαν παπούτσια με ψηλά τακούνια και το ντύσιμό τους δεν ήταν σύμφωνο με τον θρησκευτικό νόμο «σαρία», δηλαδή δεν φορούσαν το μακρύ φόρεμα «abaya».

Όσες δε γυναίκες προσπαθούσαν να αποδράσουν και οι τζιχαντιστές τις έπιαναν, η τιμωρία τους ήταν 60 βουρδουλιές… Η 20χροννη Doaa υποστήριξε ότι μετανιώνει για την συμμετοχή της στην «al Khansaa» και περισσότερο για τα χτυπήματα που έδινε σε ηλικιωμένες γυναίκες που αρνούνταν να συμμορφωθούν με τους κανόνες του Ισλαμικού Κράτους.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact