ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Μαρία Μπεκατώρου: Η Διαβάτη με έκανε να αισθανθώ περίεργα

Η Μαρία Μπεκατώρου σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Ok, αναφέρθηκε  στην στιγμή που καλεσμένη στα Καρντάσιανς η Χρυσούλα Διαβάτη την έφερε σε δύσκολη θέση, όταν την ρώτησε πως τη λένε.

Η Χρυσούλα Διαβάτη έκανε επεισοδιακό πέρασμα από τα «Καρντάσιανς» λίγες ημέρες αφότου επιτέθηκε φραστικά στον Σάκη Ρουβά στα θεατρικά βραβεία: τα «έχωσε» στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στη συνέχεια, αν και είπε ότι συναντιούνται στη λαϊκή, ρώτησε on air την Μαρία Μπεκατώρου… πώς την λένε!

«Η συνάντηση μας με τη Χρυσούλα Διαβάτη με έκανε να αισθανθώ πολύ περίεργα. Ύψωσε τον τόνο της φωνής και καταλάβαινα από το ύφος της ότι ήταν πραγματικά πολύ εκνευρισμένη», ενώ παραδέχεται ότι ένιωσε αμήχανα και στην πρεμιέρα της εκπομπής.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact