ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Ξεσπά Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Έχω δει τι γίνεται με αυτό το εμετικό πράγμα το Sin boy»

Το απίστευτο ξέσπασμα του Sin Boy στο προφίλ του στο instagram με δεκάδες στόρις και αρνητικά σχόλια για διάφορους καλλιτέχνες και όχι μόνο αλλά και οι ακυρώσεις που έχει κάνει σε εμφανίσεις του τον έχουν κάνει ξανά πρώτο θέμα συζήτησης.

Oι αντιδράσεις πολλές όπως το ξέσπασμα της τραγουδίστριας Άντριας Ράστη. Η τραγουδίστρια στο προφίλ της στο instagram μίλησε με σκληρά λόγια τόσο για το προφίλ όσα και για τα τραγούδια του…

Διάβασε όσα έγραψε:

Αν κ δεν συνηθίζω να κάνω τέτοια post. Αυτή τη φορά θέλω να μιλήσω. Έχω δει τι γίνεται με αυτό το εμετικό πράγμα το sin boy. Πρέπει κάπως να αντιδράσουμε οι καλλιτέχνες.

Δεν είναι δυνατόν να έχει κάνει επιτυχία κάποιος που δεν κάνει καν μουσική, κάποιος που απευθύνεται κυρίως σε ένα κοινό πολύ νεανικό, σε μικρά παιδιά κυρίως, να αλωνίζει τόσο καιρό πουλώντας κάτι που ΔΕΝ είναι μουσική κ τώρα να βγαίνει, που ή προφανώς θέλει να προκαλέσει ή απλά οι ουσίες που παίρνει είναι πολλές κ κακής ποιότητας κ να λεει τόσες τρομακτικές ασυναρτησίες βρίζοντας κ απειλώντας κόσμο.

Δεν είναι δυνατόν στις «συναυλίες» του να λεει σε παιδιά να παίρνουν ναρκωτικά, να κλέβουν, να βρίζουν κ να επιδεικνύει τα χρήματα του σε μια εποχή που ο κόσμος παλεύει για ένα κομμάτι ψωμί, οι αληθινοί καλλιτέχνες δεν έχουν δουλειά, η Αλεξίου κ ο Πάριος δεν παίζουν στα ραδιόφωνα κτλ κ τα παιδιά, τα εφηβακια κτλ να πληρώνουν με το χαρτζιλίκι τους τη «μουσική» του.

Οι γονείς να επιτρέπουν στα παιδιά να έχουν ένα τέτοιο πρότυπο! Φταιμε όλοι σαν κοινωνία. Σκοτώσατε την αληθινή μουσική.

Τα ραδιόφωνα που δεν παίζετε καλά τραγούδια γιατί δεν σας πληρώνουν, οι επιχειρηματίες που θέλετε στα σχήματα σας βίζιτες για να φέρνουν χρήμα από τους γέρους που έχουν κ άλλα νταραβερια μαζι τους κ σινμποιδεσ γιατί «πουλάνε» κ οι ανεύθυνοι γονείς, συνοδεύετε τα παιδιά σας στις «συναυλίες» του σιν μπόι ή τους δίνεται χρήματα για να αγοράσουν τα σκουπίδια του, τη «μουσική» κ δεν έχετε καμία αίσθηση τι κακό κάνετε κ στα παιδιά σας κ στη μουσική μας!

Μόνο ντροπή! Πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτό το αίσχος. Είναι αδιανόητο κ δεν μιλάω μόνο για τη σκουπίδομουσική του. Σε αυτό δεν είναι ουτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος δυστυχώς.

Μιλάω πρώτα από όλα για την άθλια συμπεριφορά του κ ακόμα χειρότερα για τα άμοιρα παιδιά που τον έχουν σαν πρότυπο κ δεν θέλω να διανοηθώ πόσο μπορεί να τα επιρρεαζει.

Ντροπή κ μόνο ντροπή. Κάντε κάτι!

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact