Κοτόπουλο με γιαούρτι, σκόρδο & κάρυ
Υλικά:
- 6 μπούτια κοτόπουλο
- 3 κεσεδάκια γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
- 6 σκελίδες σκόρδο
- αλάτι-πιπέρι-κάρυ
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
- Σε ένα μπώλ βάζουμε τα μπουτάκια μας, ρίχνουμε το γιαούρτι, το σκόρδο, τα μπαχαρικά και το ελαιόλαδο, ανακατεύουμε καλά για να πάνε τα υλικά όλα παντού.
- Κλείνουμε το μπώλ με μεμβράνη και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 2-2.30 ώρες.
- Βάζουμε τα μπουτάκια μας σε πυρέξ και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά περίπου.