ΖΩΔΙΑ

Κώστας Λεφάκης: Ποια ζώδια θα περάσουν δύσκολα και ποια θα ευνοηθούν; Ποια θα ζήσουν τον απόλυτο έρωτα;

Ζυγός 2020

Το 2020 θα είναι σημαντική και καθοριστική χρονιά για τους περισσότερους από εσάς. Η πολυαστρία στο ζώδιο του Αιγόκερω με επίκεντρο τον Μάρτιο, επηρεάζει, μετασχηματίζει ή και ανασυγκροτεί τον άξονα προσωπική και επαγγελματική ζωή.

Κάτω από το βάρος αυτής της πολυαστρίας, μέχρι το τέλος της χρονιάς, μια περίοδος της ζωής σας τελειώνει, για να αρχίσει μια καινούρια. Αισθητή θα είναι η αλλαγή στο ύφος στις συνήθειες και στο κλίμα που θα καθιερωθεί σταδιακά.
Οργανώστε τους επαγγελματικούς σας στόχους, κάντε αλλαγές προκειμένου να προσαρμοστείτε στο κυρίαρχο κλίμα.

Τα αισθηματικά σας θα είναι όμως η μεγάλη αρένα του 2020. Ίσως είναι η τελευταία και η πιο δύσκολη χρονιά της περιόδου που κλείνει. Τόσο η πολυαστρία στον Αιγόκερω, όσο και ο ανάδρομος Άρης στον Κριό, από τις αρχές Σεπτεμβρίου έως τα μέσα Νοεμβρίου του 2020 θα σας δοκιμάσουν ιδιαίτερα σε αυτόν τον τομέα.

Στα οικονομικά η κατάσταση θα είναι καλύτερη, ή πιο εύκολα βιώσιμη. Η πολυαστρία στον Αιγόκερω ενισχύει τον τομέα αυτόν και σας βοηθά να καλύπτετε εύκολα τις υποχρεώσεις σας.

Σκορπιός 2020

Το 2020 η πολυαστρία στο ζώδιο του Αιγόκερω, ανοίγει για εσάς καινούριους ορίζοντες αλλά και καινούρια μέτωπα.

Στα αισθηματικά σας, πνέει άνεμος ανανέωσης. Η πορεία του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου συνεχίζεται και η επιρροή της πολυαστρίας στον Αιγόκερω μαζί του, βελτιώνεται.

Η εργασία σας θα απαιτήσει περισσότερη κινητικότητα, ενδεχομένως επινόηση, διαφήμιση, ή οργανωμένη προσπάθεια . Η πολυαστρία στον Αιγόκερω και η καλή της όψη με τον Ουρανό, σας δίνει την δυνατότητα να εξελίξετε τις επαγγελματικές σας σχέσεις και κυρίως, μετά τον Μάρτιο να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή σχέδια σχετικά που έχουν βιώσει μεγάλη καθυστέρηση.

Οικονομικά, θα χρειαστεί να εκπονήσετε και να ακολουθήσετε μια στρατηγική, η οποία να διαθέτει εναλλακτικές και εφεδρείες. Οι μήνες των εκλείψεων θα ταλαιπωρήσουν το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας, αλλά θα ανακάμψετε γρήγορα.

Τοξότης 2020

Το 2020 θα είναι μια καθοριστική χρονιά στην εξέλιξη της πορείας σας και στην αναδιαμόρφωση των σχέσεών σας. Η πολυαστρία στον Αιγόκερω επηρεάζει κάθετα και καθοριστικά, ότι αφορά το συναισθηματικό και οικονομικό σας μέλλον.

Τα οικονομικά θα παίξουν σημαντικό και άμεσο ρόλο από τις αρχές της χρονιάς. Πέρα από την παρουσία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, η συνεύρεση του Δία και του Κρόνου σε αυτό το ζώδιο, σας βοηθά και σας υποχρεώνει μαζί, να κλείσετε σταδιακά κύκλους εκκρεμοτήτων, χρεωστικών και άλλων.

Σημαντική θα είναι η χρονιά και για τα επαγγελματικά σας. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να επεκταθείτε. Άλλοι θα ανεφοδιαστείτε και άλλοι θα εκσυγχρονιστείτε!

Αισθηματικά, η χρονιά είναι μεταβατική και επεισοδιακή. Οφείλεται στις εκλείψεις που θα την σημαδέψουν, τόσο τον Ιούνιο, όσο και τον Δεκέμβριο. Δεν σημαίνει καταστροφή, ή χωρισμό. Σημαίνει όμως ότι οι άνθρωποι που σας αφορούν, τόσο ερωτικά, όσο και συναισθηματικά, είτε γιατί θα έχουν προβλήματα που δεν είχαν υπολογίσει, είτε γιατί θα διαφοροποιηθεί η συμπεριφορά τους απέναντί σας, η ατμόσφαιρα των σχέσεών σας θα ηλεκτριστεί, ή θα διαταραχτεί.

Γενικά το 2020 είναι χρονιά αιχμής και έντασης. Σας υποχρεώνει να διασαφηνίσετε τους στόχους σας στην εργασία, να βάλετε καινούρια θεμέλια για το οικονομικό σας μέλλον.

Αιγόκερως 2020

Θεωρείστε οι πρωταγωνιστές της χρονιάς αυτής. Φιλοξενείτε στο ζώδιό σας τέσσερα ουράνια σώματα, όπου από τα μέσα Φεβρουαρίου, μέχρι το τέλος Μαρτίου, σχηματίζουν μια στενή προσέγγιση μεταξύ τους, αλλάζοντας την πλεύση του κόσμου, αλλά και της δικής σας ζωής.

Ένα ξεκίνημα, ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα, απαιτεί γρήγορη και αποφασιστική αντιμετώπιση. Αυτό πρέπει να γίνει προκειμένου να οδηγηθείτε στη διάλυση όλων των εκκρεμοτήτων που θυμίζουν άσχημες στιγμές του παρελθόντος.

Αγώνα θα κάνετε και για την συντήρηση του επαγγελματικού τομέα. Ο Μάρτιος, ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος, προβλέπονται σκληροί μήνες. Θα τα καταφέρετε στο τέλος, αλλά είναι ένας τομέας που θα σας κουράσει, χωρίς όμως να σας αποδιοργανώσει.

Περιπετειώδης αρκετά φαίνεται ο τομέας των οικονομικών σας, παρά το σωστό κριτήριο, τις ικανότητες διαχείρισης που διαθέτετε και τους σωστούς σας υπολογισμούς.

Η υγεία σας θέλει επιμέλεια και κυρίως προνοητικότητα το Φθινόπωρο, για να αποφύγετε ατυχήματα πάσης φύσεως.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact