Εάν αγαπάς το κουνουπίδι -ή έστω τις ευεργετικές του ιδιότητες- και το μαγειρεύεις συχνά σπίτι, ξέρεις πολύ καλά ότι με δύο πράγματα θα αναγκαστείς να έρθεις αντιμέτωπος. Πρώτον, με τα χιλιάδες κομματάκια που θα πεταχτούν όσο το κόβεις και θα καταχωνιαστούν σε κάθε γωνιά της κουζίνας σου και με τη μυρωδιά του όσο το βράζεις.
Τη λύση για την μυρωδια, έδωσε η γνωστή σεφ, Ίνα Γκάρτεν. «Εάν το κόψεις, κατευθείαν από πάνω, θα γεμίσει την κουζίνα σου», λέει σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram. Το μυστικό της; Το γυρίζει ανάποδα, ώστε τα λουλούδια να είναι στο κάτω μέρος, και έτσι ξεκινά να κόβει γύρω από τον κορμό. Στη συνέχεια, μπορείς να αρχίσεις να διαχωρίζεις τα λουλούδια.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
olivemagazine.gr