ΕΛΛΑΔΑ

Ηχητικό ντοκουμέντο: «Τραγούδα π@@τη από εκεί που είσαι!»

Ήρθαν στο φως της δημοσιότητας δύο νέες τηλεφωνικές συνομιλίες του σωματοφύλακα του Νίκου Μιχαλολιάκου, Σωτήρη Δελεβέκα, στις οποίες ακούγεται ο ίδιος να βρίζει τον Πάυλο Φύσσα δύο μέρες μετά την δολοφονία του από τον Γιώργο Ρουπακιά.

Ο Σωτήρης Δελεβέκας, εκτός από σωματοφύλακας του Νίκου Μιχαλολιάκου είναι και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής. Δύο ημέρες μετά την δολοφονία του Φύσσα, ο Δελεβέκας φέρεται να μιλούσε στο τηλέφωνο και να σχολίαζε τον Παύλο Φύσσα, αποκαλώντας τον «κωλόπαιδο». Πιο συγκεκριμένα λέει:

«Εμένα νεκρούς δεν μου αρέσει να βρίζω αλλά αυτός ήταν ένα κωλόπαιδο και μισό και μου το έχουνε πει όλοι. Και τον έχουνε βγάλει ένα παιδί ήσυχο που τραγουδούσε. Ξέρεις τι τραγούδια έλεγε; “Πουτάνας γιε φασίστα, θα κατουράω στους τάφους σας” Τραγούδα τα πούστη από εκεί που είσαι τώρα!»

Στο απόσπασμα από την δεύτερη συνομιλία, ο Σωτήρης Δελεβέκας ακούγεται να μιλάει με έναν άνδρα και να λέει ότι είχε κυκλοφορήσει ένα βίντεο με τον Φύσσα: «Υπήρχε ένα βίντεο με τον Μπαρμπαρούση να χορεύει και τον σχολίαζε ο Φύσσας. Ήταν μία σατηρική εκπομπή σαν το Ράδιο Αρβύλα». Σε αυτό το σημείο ακούγεται ο συνομιλητής του Δελεβέκα να λέει πως «τώρα θα κάνει εκπομπή από τον παράδεισο».

Αμέσως μετά, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής αναφέρεται πάλι στον χαρακτήρα του Φύσσα και τα τραγούδια του: «Του βγάλανε κάτι τραγούδια την φόρα που έλεγε “φασίστες σας γ@μ@ω”. Ρε μαλάκα πάνω σε συμπλοκή βρέθηκε το μ…νί»

Οι συγκεκριμένες συνομιλίες ήρθαν στο φως δημοσιότητας από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» ενώ περιλαμβάνονται στην ογκωδέστατη δικογραφία της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής. Τη ίδια ώρα, οι δικηγόροι της πολιτικής αγωγής καταγγέλλουν πως μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα μετατράπηκαν σε κακουργήματα οι κατηγορίες για τις επιθέσεις των μελών της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα και την Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου.

Για να ακούσετε ολόκληρη την συνομιλία πατήστε εδώ.

Πηγη: koolnews.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact