ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Ηθοποιοί που έγιναν διάσημοι στα νιάτα τους και ξόφλησαν μέσα σε μια μέρα

Υπήρχαν εποχές που όλοι μας είμασταν φανατικοί με τα φιντάνια της λίστας μας.

Μιλάμε εξάλλου για ηθοποιούς που είχαν το χάρισμα, τη λάμψη και τη γοητεία και έγιναν από την πρώτη στιγμή αστέρια του σινεμά ή της τηλεόρασης.

Τα πλήθη τούς λάτρευαν και οι ίδιοι θεώρησαν φυσικότατα πως η καριέρα τους ήταν εξασφαλισμένη, έχοντας ήδη βάλει γερά θεμέλια.

Κι όμως, σύντομα θα έβλεπαν το μέλλον να τους γυρνά την πλάτη, λες και οι ρόλοι που τους ανέδειξαν θέλησαν να σφραγίσουν τις επαγγελματικές τους ζωές.

Ξοφλημένοι πια από μια βιομηχανία αδηφάγα, άλλοι έφυγαν εθελοντικά από τη showbiz για να κυνηγήσουν άλλες προτεραιότητες στη ζωή και άλλοι παραδέρνουν ακόμα παλεύοντας για ένα ρολάκι.

Με μια γερή δόση νοσταλγίας λοιπόν, ας δούμε μια σειρά από περιπτώσεις ηθοποιών που ούτε ο σκανδαλοθηρικός Τύπος δεν τους παίζει πια…

Ραλφ Μάτσιο

Διάσημοι στα νιάτα τους, ξοφλημένοι ως ενήλικοι - Εικόνα

Ο Karate Kid! Ποιος να ξεχάσει τον κινηματογραφικό «Ντάνι ΛαΡούσο» στο φιλμ-σταθμό στην κατηγορία του; Όλοι μάλλον, μιας και έκτοτε περιδιαβαίνει σαν γυρολόγος τα στούντιο αναζητώντας ένα ρολάκι! Παρά το γεγονός ότι ήταν είδωλο για τους έφηβους (αν και 23χρονών όταν έπαιξε τον Ντάνιελ Σαν το 1984), κάτι που επιβεβαίωσε με τα «Karate Kid» 2 και 3, ο μόνος αξιοπρεπής ρόλος που ανέλαβε ποτέ στα 30 χρόνια που ακολούθησαν την πρώτη επιτυχία του ήταν στο «Ξαδελφάκι μου τον Βίνι» το 1992.

Διάσημοι στα νιάτα τους, ξοφλημένοι ως ενήλικοι - Εικόνα1

Μετά το 1992, έχει κάνει μερικά περάσματα από κάκιστες σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης αλλά και ταινίες που ούτε ο ίδιος δεν θέλει να θυμάται.

Μάικλ Φοξ

Διάσημοι στα νιάτα τους, ξοφλημένοι ως ενήλικοι - Εικόνα2

Ο έφηβος-θαύμα είχε στο ενεργητικό του μέχρι τα 25 του ταινίες όπως το αξέχαστο «Teen Wolf» (1985) αλλά και την «Επιστροφή στο μέλλον» (1985)! Αστέρι πρώτου μεγέθους, ο Καναδός ήταν γνωστός στην καναδική τηλεόραση ήδη από τα 15 του χρόνια, κι έτσι πίστεψε πως η καριέρα του μόνο τον ανήφορο θα τραβούσε.

Διάσημοι στα νιάτα τους, ξοφλημένοι ως ενήλικοι - Εικόνα3

Κι όμως, η επόμενη σοβαρή πρόταση δεν θα ερχόταν παρά το 1996, κι αυτό στην τηλεόραση. Τον ακούσαμε και ως «Ποντικομικρούλη» το 1999, κι αυτό ήταν όλο. Την ίδια εποχή χτυπήθηκε και από τη Νόσο του Πάρκινσον, αν και η καριέρα του είχε πάρει την κάτω βόλτα πριν τον βρει η συμφορά…Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact