ΚΟΣΜΟΣ

Ισραήλ: «Είναι ζωντανή» – Ανατροπή στο Θρίλερ με την Shani Louk

Μια απίστευτη εξέλιξη έλαβε χώρα σχετικά με την με τη 30χρονη Shani Louk η οποία φερόταν να δολοφονήθηκε από τη Χαμάς στο φεστιβάλ μουσικής στη Γάζα.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media λίγο μετά την επίθεση το κορμί μιας γυναίκαςφαινόταν να μεταφέρεται ως λάφυρο στην καρότσα ενός οχήματος. Το σώμα της έδειχνε άψυχο.

Σύμφωνα με την Daily Mail η μητέρα της νεαρής κοπέλας είπε σήμερα ότι η κόρη της είναι τραυματισμένη αλλά ζωντανή!

Η γερμανική ιστοσελίδα Blick ανέφερε ότι η μητέρα της 30χρονης είπε ότι το παιδί της ζει και βρίσκεται σε νοσοκομείο στη Γάζα με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Η μητέρα πρόσθεσε ότι ζητάει από τη γερμανική κυβέρνηση βοήθεια και μάλιστα άμεσα για να μεταφερθεί η κοπέλα στη Γερμανία από τη Γάζα.

Η Shani, η οποία μεγάλωσε στο Ισραήλ αλλά είχε γερμανικό διαβατήριο, είναι ακτιβίστρια για την ειρήνη και αντιρρησίας συνείδησης, δήλωσε η θεία της Orly Louk, στη γερμανική εφημερίδα Der Spiegel.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact