ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Η απάντηση της Μαρίας Κορινθίου για το κοστούμι. Μετά τις αντιδράσεις, έγιναν αλλαγές

Μετά το χαμό που προκλήθηκε από την αποκαλυπτική εμφάνιση της Μαρίας Κορινθίου, στην πρεμιέρα της παράστασης «Γοργόνες και Μάγκες», έγιναν αλλαγές στο κοστόυμι της. Πάνω στο διάφανο φόρεμα κεντήθηκαν πούλιες και προστέθηκαν φτερά.

Ο σκηνοθέτης της παράστασης, Γιώργος Βάλαρης, είπε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής “Φτιάξε καφέ να στα πω” ότι είχε γίνει ντόρος με το κοστούμι αυτό και με τη Μάρθα Καραγιάννη.

Η ηθοποιός δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Είναι κοστούμι, δεν είμαι ούτε γuμvή, ούτε τόπλες που έχει γραφτεί και έχει γίνει ένας χαμός. Είναι περιποιημένο όλο… μην ανησυχείτε, δεν φαίνεται τίποτα. Όλο αυτό που φαίνεται είναι επένδυση. Απλά είναι κρίμα να στέκονται σε αυτό όταν μιλάμε για μια τέτοια δουλειά, στην οποία έχουμε καταθέσει την ψυχή μας, μερόνυχτα εδώ πέρα, άυπνοι, με πολύ πολύ μεράκι»

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact