ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

H Λόχαν μίλησε λίγο πριν το opening του κλαμπ στην Αθήνα

Το Lohan, το κλαμπ το οποίο ανοίγει απόψε τις πύλες του στον Κεραμεικό, σημαίνει πως η Αθήνα θα δέχεται διάσημες επισκέψεις συχνά καθώς είναι ήδη γνωστό πως συνιδιοκτήτρια της επιχείρησης είναι η Λίντσεϊ Λόχαν.

Η 30χρονη αμερικανίδα ηθοποιός συνεργάστηκε με τον επιχειρηματία Ντένη Παπαγεωργίου, που οι φήμες θέλουν να είναι ο νέος της σύντροφος, ύστερα από τον επεισοδιακό χωρισμό της με τον 23χρονο Ρώσο δισεκατομμυριούχο Ιγκόρ Ταραμπάσοφ.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας είναι ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, αλλά πηγές του ΤΜΖ λένε ότι η Λίντσεϊ θα έχει ένα μεγάλο ποσοστό συμμετοχής στην επιχείρηση και τα κέρδη.

Ωστόσο πριν από λίγο, η Λόχαν ξεκαθάρισε πως ο Ντένης είναι ο συνέταιρος και όχι ο σύντροφός της, με μια φωτογραφία στο instagram. Η Λόχαν πάντως βρίσκεται από χθες στην Αθήνα και απόψε θα είναι στο μεγάλο opening του club. Χθες το βράδυ έκανε ζέσταμα για το “Αθενς μπάι νάιτ” στον Σάκη Ρουβά που φέτος τραγουδά με την Πάολα και την Τάμτα.

To εσωτερικό του Lohan club δεν έχει αποκαλυφθεί και το μόνο που είναι γνωστό είναι πως θα θυμίζει ένα πολυτελές εγκαταλειμμένο εργοστάσιο με μπαρόκ λεπτομέρειες, ενώ θα υπάρχει χώρος VIP αλλά και VVIP . Κάποιες φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει:

 

μίλησε για τη σχέση της με τον Έλληνα επιχειρηματία, λίγο πριν το opening του κλαμπ στην Αθήνα Το άτακτο κορίτσι του Χόλιγουντ επιχειρεί στην Ελλάδα και απόψε έχει opening 15.10.2016 | 14:06 Tweet Send Mail SHARES 266 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ H Λίντσεϊ Λόχαν διασκέδασε στον Ρουβά, μίλησε για τη σχέση της με τον Έλληνα επιχειρηματία, λίγο πριν το opening του κλαμπ στην Αθήνα –– ADVERTISEMENT –– Από το NEWSROOM Το Lohan, το κλαμπ το οποίο ανοίγει απόψε τις πύλες του στον Κεραμεικό, σημαίνει πως η Αθήνα θα δέχεται διάσημες επισκέψεις συχνά καθώς είναι ήδη γνωστό πως συνιδιοκτήτρια της επιχείρησης είναι η Λίντσεϊ Λόχαν. Η 30χρονη αμερικανίδα ηθοποιός συνεργάστηκε με τον επιχειρηματία Ντένη Παπαγεωργίου, που οι φήμες θέλουν να είναι ο νέος της σύντροφος, ύστερα από τον επεισοδιακό χωρισμό της με τον 23χρονο Ρώσο δισεκατομμυριούχο Ιγκόρ Ταραμπάσοφ. Ο Έλληνας επιχειρηματίας είναι ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, αλλά πηγές του ΤΜΖ λένε ότι η Λίντσεϊ θα έχει ένα μεγάλο ποσοστό συμμετοχής στην επιχείρηση και τα κέρδη. Ωστόσο πριν από λίγο, η Λόχαν ξεκαθάρισε πως ο Ντένης είναι ο συνέταιρος και όχι ο σύντροφός της, με μια φωτογραφία στο instagram. Η Λόχαν πάντως βρίσκεται από χθες στην Αθήνα και απόψε θα είναι στο μεγάλο opening του club. Χθες το βράδυ έκανε ζέσταμα για το “Αθενς μπάι νάιτ” στον Σάκη Ρουβά που φέτος τραγουδά με την Πάολα και την Τάμτα. To εσωτερικό του Lohan club δεν έχει αποκαλυφθεί και το μόνο που είναι γνωστό είναι πως θα θυμίζει ένα πολυτελές εγκαταλειμμένο εργοστάσιο με μπαρόκ λεπτομέρειες, ενώ θα υπάρχει χώρος VIP αλλά και VVIP . Κάποιες φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει: Πηγή: www.lifo.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact