ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Γυναίκες celebrities που γερνούν όμορφα

Elle Macpherson – 52 ετών (Αυστραλία)

Γυναίκες celebrities που γερνούν όμορφα - Εικόνα12Γυναίκες celebrities που γερνούν όμορφα - Εικόνα13

Γυναίκες celebrities που γερνούν όμορφα - Εικόνα14Κι όμως, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται το διάσημο μοντέλο Elle MacPherson, γνωστό ως «Το κορμί» αποκαλύπτει σε συνέντευξή του ότι δεν καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες, προκειμένου να διατηρήσει αυτή τη θεϊκή σιλουέτα.

Η Αυστραλέζα καλλονή έκλεισε τα 52 της χρόνια και το αψεγάδιαστο κορμί της συνεχίζει ακόμα και τώρα να συγκινεί τον ανδρικό πληθυσμό.

«Δεν κάθομαι να μετράω θερμίδες ούτε λιώνω στο γυμναστήριο. Κάνω πολλές ασκήσεις με αντιστάσεις που με βοηθάνε να καίω το λίπος και να δυναμώνω τους μυς μου, ενώ κολυμπάω και προσπαθώ να κινούμαι γενικά πολύ στη διάρκεια της μέρας. Επίσης τρώω πολλά φρέσκα φρούτα και λαχανικά, κατά προτίμηση βιολογικά, καθώς και άπαχο κρέας. Φροντίζω όμως ώστε να μην παραλείπω κανένα γεύμα μου και έτσι δεν αισθάνομαι ποτέ ότι πεινάω» έχει πει η ίδια.

Monica Bellucci – 51 ετών (Ιταλία)

Γυναίκες celebrities που γερνούν όμορφα - Εικόνα15 Γυναίκες celebrities που γερνούν όμορφα - Εικόνα16 Γυναίκες celebrities που γερνούν όμορφα - Εικόνα17

Θεωρείται το απόλυτο σύμβολο της θηλυκότητας και όπως χαρακτηριστικά λένε εκατομμύρια φανατικοί θαυμαστές της δεν θα ήταν υπερβολή να χαρακτηριστεί σύγχρονη θεά της ομορφιάς.

Υπάρχει άραγε άντρας στον πλανήτη που να μην του αρέσει η Bellucci; Μάλλον όχι! Η φλογερή Monica στα 51 της χρόνια είναι σέξι σε κάθε της βήμα και με τις στιλιστικές επιλογές αναδεικνύει τις ζουμερές της καμπύλες! Η ιταλίδα σταρ βάζει κάτω πολλές νεαρές κοπέλες με τα μισά της χρόνια κάνοντας τις απανταχού γυναίκες να αναρωτιούνται «τι κάνει αυτή η γυναίκα και είναι τόσο όμορφη;».

Liz Hurley – 50 ετών (Μεγάλη Βρετανία)

Γυναίκες celebrities που γερνούν όμορφα - Εικόνα18 Γυναίκες celebrities που γερνούν όμορφα - Εικόνα19 Γυναίκες celebrities που γερνούν όμορφα - Εικόνα20

Είναι 50 ετών και είναι μία από τις πιο σέξι και όμορφες γυναίκες στον κόσμο. Ξεκίνησε με ένα μικρό ρόλο στον κινηματογράφο το 1987, στην ταινία «Aria» αλλά είχε την τύχη να συναντήσει εκεί τον Hugh Grant, με τον οποίο πέρασαν μια θυελλώδη σχέση και έζησαν μαζί ως το 2000. Στην πρεμιέρα της ταινίας του ηθοποιού «Τρεις γάμοι και μια κηδεία», στο Λονδίνο εμφανίστηκε στο πλευρό του ντυμένη με ένα βραδινό φόρεμα Versace κι εκείνο το βράδυ γεννήθηκε ένα νέο σeξ symbol. Τα κοσμικά περιοδικά της εποχής αναφέρουν ότι η Hurley αναδείχτηκε ως πιο όμορφη γυναίκα που πάτησε ποτέ σε κόκκινο χαλί. Από εκείνη την ημέρα η Hurley έγινε διάσημη και πλούσια ενώ το πλούσιο στήθος της έγινε όπλο μάχης.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact