ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Για ποιό λόγο φοράει περούκες η Keira Knightley

Η Keira Knightley είναι γνωστή για τη συγκλονιστική φυσική ομορφιά της στη μεγάλη οθόνη και στο κόκκινο χαλί. Αλλά σε ό,τι έχει να κάνει με το μαλλί της, τα πράγματα δεν είναι και τόσο φυσικά. Και η ίδια, δεν ντρέπεται καθόλου για αυτό.

«Έχω βάψει τα μαλλιά μου πραγματικά σε οποιοδήποτε χρώμα μπορεί κανείς να φανταστεί για διαφορετικές ταινίες. Τα πράγματα έγιναν τόσο άσχημα που τα μαλλιά που άρχισαν κυριολεκτικά να πέφτουν από το κεφάλι μου!». «Έτσι, τα τελευταία πέντε χρόνια χρησιμοποιώ περούκες, που είναι το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί στα μαλλιά μου».

Αν κανείς ανατρέξει σε όλους τους ρόλους που έχει υποδυθεί κατά καιρούς η Knightley, τότε μπορεί και να αναλογιστεί πόσο κακό έκαναν όντως όλες αυτές οι αλλαγές στα μαλλιά της.

Αν και η ίδια δεν διευκρίνισε αν επιλέγει τις περούκες μόνο για τους ρόλους της, αλλά και για το κόκκινο χαλί, η αφοπλιστική της ειλικρίνεια είναι σίγουρα ανακουφιστική για όλες τις γυναίκες που ίσως αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Όταν μία σταρ δεν φοβάται να «τσαλακωθεί» και αποδεικνύει με τέτοιες δηλώσεις ότι έχει τα ίδια προβλήματα με όλες μας, γίνεται αυτόματα και αγαπημένη μας. Και η 31χρονη Βρετανίδα ηθοποιός μας κάνει να την αγαπάμε ολοένα και περισσότερο.

Ορίστε και μερικές εμφανίσεις της τα τελευταία χρόνια στο κόκκινο χαλί. Σας φαίνεται ότι φοράει περούκα σε κάποια από αυτές; Εμείς πάντως δεν μπορούμε να το ξεχωρίσουμε!

2011 George Pimentel via Getty Images 2012 Alberto E. Rodriguez via Getty Images 2013 George Pimentel via Getty Images 2014 Mark Sagliocco via Getty Images 2015 Steve Granitz via Getty Images 2015 Walter McBride via Getty Images 2015 Barcroft Media via Getty Images 2016 huffingtonpost

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact