ΕΛΛΑΔΑ

Φως σε υπόθεση αρπαγής ανηλίκου στην Περαία

Την υπόθεση αρπαγής ενός 5χρονου στην Περαία στις 8 Αυγούστου εξιχνίασε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, η οποία ταυτοποίησε ως δράστη έναν 33χρονο και τον συνέλαβε.

Ο 33χρονος είχε αρπάξει το μεσημέρι της 8ης Αυγούστου το αυτοκίνητο ενός 38χρονου, στο οποίο βρισκόταν μέσα ο 5χρονος γιος του. Το κλεμμένο όχημα, με το παιδί, εντοπίστηκε την ίδια μέρα, στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, όπου το εγκατέλειψε ο δράστης, αφού προηγουμένως αφαίρεσε από το εσωτερικό του μια τσάντα με 1.300 ευρώ. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε σε ταξί, που τον μετέφερε ως τον Φοίνικα Καλαμαριάς.

Ο δράστης, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για αρπαγή ανηλίκου, κλοπή και παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών, εντοπίστηκε τελικά, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, στη Χανιώτη Χαλκιδικής και συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα ναρκωτικά δισκία, ενώ επιπλέον εκκρεμεί σε βάρος του μία απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών, για κλοπή κατ’ εξακολούθηση.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact