ΕΛΛΑΔΑ

Εξαρθρώθηκε κλοπή στα ΕΛ.ΤΑ Θήρας

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής χρημάτων από τα ΕΛ.ΤΑ. Θήρας και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω μια 31χρονη.

Η δράστις από το Νοέμβριο του 2013 αφαιρούσε τμηματικά και συστηματικά διάφορα χρηματικά ποσά από ταμείο υποκαταστήματος ΕΛ.ΤΑ., εκμεταλλευόμενη επισκέψεις που πραγματοποιούσε σε φιλικό της πρόσωπο-υπάλληλο του συγκεκριμένου καταστήματος. Το συνολικό χρηματικό ποσό που αφαίρεσε η κατηγορούμενη, ανέρχεται στα 12.000 ευρώ.

Για την εξιχνίαση της υπόθεσης, οργανώθηκε άμεσα, ύστερα από καταγγελία που έγινε στις 20.11.2014, αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία προσημειώθηκαν χρήματα που τοποθετήθηκαν στο ταμείο του καταστήματος και τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση το κτήριο που στεγάζεται.

Στις 21.11.2014 το πρωί, πραγματοποιήθηκε αστυνομικός έλεγχος στην 31χρονη που έβγαινε από το κατάστημα και βρέθηκαν στην κατοχή της 300 ευρώ, τα οποία αποτελούσαν μέρος των προσημειωμένων χαρτονομισμάτων.

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί σήμερα στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact